Nu-Birželio Greitai Džiūsta Paplūdimio Vonia Rankšluostį Mikropluošto Magic " Minkštas Korp Ecofriendly Medžiaga Kempingas Patogus Pėsčiųjų Plaukimo 4 Spalvos

w33053

€17.53

-9.45

€26.98

-35 %

Nauja prekė

Nu-Birželio Greitai Džiūsta Paplūdimio Vonia Rankšluostį Mikropluošto Magic " Minkštas Korp Ecofriendly Medžiaga Kempingas Patogus Pėsčiųjų Plaukimo 4 Spalvos

Nu-birželio - yra Miesto ir Vandenyno gyvenimo stiliaus prekės ženklas, kurios dėmesys pareikšti vartotojų iš miesto, mėgautis vandens santykinis gyvenimo patirties.

IDEALUS DYDIS - didelį rankšluostį 63"x30" (160x75cm)

ŠVIEŽIŲ mūsų rankšluosčiai yra skirti išlikti šviežias net ir po daugkartinio naudojimo.Mikropluošto rankšluosčiai išlaikys savo spalvą ir lieka kvapas-nemokamai.

PUIKIOS ABSORBCIJOS & DŽIOVINIMO - mikropluošto paplūdimio rankšluostis sugeria 3x savo svorio ir sausas 3x greičiau nei medvilnės rankšluostį.Nu-birželio greitai sausą rankšluostį džiūsta kūno sekundės ir net dirba, o drėgnos.

DIDELIS, BET KOMPAKTIŠKAS - mikropluošto pack rankšluosčiai yra labai kompaktiškas ir lengvas, todėl užima mažai vietos krepšyje.Geriausia mikropluošto stovykla rankšluosčiai.

VEIKSMŲ VISUR - vonios rankšluostį paplūdimyje,yogo,ym, kelionės, kempingas, turistinius, sportas, žvejyba, plaukimas, fitnesas, žygiai ir kitos veiklos.

Paketą, Įskaitant:

1 x quick dry paplūdimio rankšluostį

1 x atlikti maišelis

Kodėl Verta Pirkti Šį Mikropluošto Rankšluostis:

greitai džiūsta;

super absorbentas;

super absorbentas;kompaktiškas ir lengvas;

naudoja mažiau vandens, plauti;

100% skalbti mašinoje;

minkštas ir malonus liesti;

šviesus ir intriguojantis.

Su mikropluošto medžiaga sugeria dvigubai daugiau tradicinių kilpiniai rankšluosčiai, todėl valymas greičiau ir paprasčiau.Be to, šie rankšluosčiai gali būti naudojamas baldų ir veidrodžių ir automobilio valymo ir džiovinimo.

Šie rankšluosčiai toks kompaktiškas, jie jums sutaupyti daug vietos savo sporto salė arba kelionės maišelį.Idealus Pasirinkimas:paplūdimys,sportas,žvejyba,kelionės,kempingas,baseinas,turistinius,yogo.

3

Žymos: ekologiškas produktas, elektros rankšluostį šilčiau, veido towl, mi kelionės rankšluostį, žirafa rankšluostį, Paplūdimio cover up, poncho surf, žalią rankšluostį, KARALIUS PAPŪGĄ, mikropluošto telefono

modelis SPAUSDINTI
Funkcija Quick-Dry
Prekės Pavadinimas Nu-Birželio Mėn.
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai