Namuose Su Siurbtukas Akrilo Makiažo Veidrodėliai Nešiojamą Vandentiekis Anti Rūko Sienos Kabo Skustis Dušo Sklandžiai Vonios Kambarys Nešiojamų Kelionės

w33413

€2.70

-0.89

€3.59

-24 %

Nauja prekė

Savybės:

Medžiaga: veidrodis pagamintas iš akrilo medžiagos, stiklo medžiaga, todėl ji nebus lengva išeiti, ilgą laiką naudoti.

Nešiojamieji: Jūs norite pack šis lengvas, kompaktiškas, patvarus veidrodį ir įtraukti savo sienos siurbtukas į savo krepšį skutimosi, taikant ir pašalinti makiažas,

ir kitos tuštybės ir plovimo tikslais.

Rūko-Nemokama: Tai fogless skutimosi veidrodis naudoja fundamentaliųjų mokslų išlaikyti savo veidrodėliai rūko-nemokamai saugaus skutimosi; Laikyti veidrodį, po vandens čiurkšle, siekiant išlyginti, kad

temperatūros diferencialas už trumpąją rūko-nemokamai patirtis trukmė yra jūsų dušas.

Laikykite Ar Pakabinti: Jis gali būti naudojamas kaip delniniai naudoti; Ji taip pat ateina su nuimamu siurbtukas rankoms-nemokamai naudoti, lengva įdiegti ant sienos.

Smotth Paviršius: Lygus krašto dizainas suteiks maksimalų saugumą.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Makiažo Veidrodėliai

Medžiaga: Akrilas

Spalva: Sidabrinė

Dydis: Apie 17 x 13 x 2,5 cm/6.69 x 5.12 x 0.98 colių(L x W x T)

Komplektą Sudaro:

1Pc x Makiažo Veidrodėliai

1Pc x siurbtuko

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose,bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.

2.Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl vadovo matavimo drabužius, ačiū Visiems matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: namų, Veidrodis, veidrodis kišenėje, vonios veidrodis smart, nuotrauka veidrodėliai, makiažo veidrodis vonios kambarys, led magic mirror, aukso veidrodis, didelis skutimosi veidrodis, kūrybos užkandžių dėžutę

Kilmės KN(Kilmės)
šviesa Ne Įrengtas
Prekės Pavadinimas GETHOME
Medžiaga Akrilo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai