9846Pcs Žaislai Vaikams Kūrėjas Mini Blokų Pasaulyje Garsaus Architektūros Grand Palace Tailandas 3D Modelio Blokai Educationa

w33572

€21.15

-2.89

€24.04

-12 %

Nauja prekė

produkto aprašymas: Ne suderinamas LEGAOING siūlėmis (prašome įvesti parduotuvę, jei būtina) 1. Kietųjų dalelių kiekis: kaip pavaizduota 2. Pastato dydis: kaip pavaizduota 3. Medžiaga: ABS aplinkos apsaugos medžiagos. 4. Pakuotė: originalios pakuotės, bet į naują pakavimo maišas 5. Plėtoti žvalgybos ir skatinti potencialą.Kad vaikai auga laimingai. 6. Mes teikiame tiesioginės prekybos paslauga.Didmeninė, yra sveikintinas.Jei turite kitų klausimų, prašome leiskite man žinoti.Ačiū!

1.PRISTATYMAS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

2.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3.Įsitikinkite, kad ADRESAS yra teisingas.(nepamirškite užpildyti vardas, pavardė)

4.www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas laikas:

Laivybos laikas yra tik apytikris.Jei nėra gauti elementą po 60 dienų, prašome susisiekti su mumis dėl išspręsti. 5.Dėl poveikio oro ir vietos muitinės ir kitų politinių veiksnių, pristatymo laikotarpis bus pratęstas, prašome informuoti mus,mes padėsime jums išplėsti pristatymo laiką.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą. 1.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų galutinis tikslas.

2.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralų ar Neigiamą grįžtamąjį ryšį.Kaip rimtas ir atsakingas pardavėjas, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę.Jei esate patenkintas savo pirkiniu ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) iš 5 Žvaigždučių.

Žymos: prekės lego miestas, bloko statybos, gf dovana, keychain mini, kūrėjas ekspertų lego, "lego" creator, loz blokai parduotuvės, ss plytų karinės, blokų, plytų architektūra, produkto tailandas

Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
Plastiko Bloko Forma Savaiminio Fiksavimo Plytos
Bloko Dydis Micro statybos blokas
Tipas Blokai
Plastiko Tipas ABS
Amžius > 6 metų
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Modelio Numeris 99008
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas ne nuryti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai