Karšto Pardavimo AC220V 1CH Nuotolinio Valdymo Jungiklio Apšvietimo Jungiklis Nuotolinio ĮJUNGTA IŠJUNGTA Šviesos Lempos SMD Galia Nuotolinis Jungiklis Sistema 315/433.92 MHZ

w33743

€7.07

-1.77

€8.84

-20 %

Nauja prekė

AC220V Mini Radijo Nuotolinio Valdymo Jungiklis Sistema 1Receiver + 1Transmitter

Darbinė Įtampa: AC220V

Pakavimo sąrašas:

1x Imtuvas

1x Siųstuvo (Baterijos neįeina)

Specifikacija:

1.Siųstuvas

Mygtukai: 1 Mygtukų

Darbinė Įtampa:DC12V

Veikimo dažnis :315/433MHz

Nuotolinio Valdymo Atstumas: 20-200m Koduoti: Fiksuotas kodas užlitavimo arba PT2622 kodas

2.Imtuvas

Kanalas: 1CH

Iššifruoti: Mokymosi kodas (stumtelėti/Ne-Užsisklendžia .inter-lock/Užfiksuotas )

Išėjimo Srovė: 10A

Imtuvo Jautrumas: -105dBm

Darbinė temperatūra : -40\ " C - +80\'C

Dydis : 35*32*22mm

Darbo/išvesties būdas:

Stumtelėti/Ne-Užsisklendžia: Paspauskite vieną mygtuką ir Darbo /ON.Atpalaiduokite savo pirštą ant to paties mygtuko Stop/OFF.Vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukus nuotolinio valdymo pulte.

Savarankiškai lock/Self-Užsisklendžia: Paspauskite vieną mygtuką vieną kartą yra darbo/ON.Paspauskite tą patį mygtuką dar kartą, yra stop/OFF.Vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukus nuotolinio valdymo pulte.

Mokymosi Metodas: Įvesties galia Imtuvas .Paspauskite Mokymosi Mygtuką, kol Led indikatorius.Tada paspauskite siųstuvas, Led indikatorius flash greitai, tai reiškia, mokymosi sėkmingai.Kliringo Kodas: Išlaikyti paspauskite Mokymosi imtuvo Mygtuką, kol LED indikatorius ir flash greitai, tai reiškia, kad kodas buvo pašalinta sėkmingai.Atkreipkite dėmesį, kad :

Čia yra 1*1CH ir 1*1buttons nuotolinio valdymo pultu.Galite pasirinkti visas darbo būdas, kad jūs galite pasirinkti, jūs turite geriau pasirinkti Stumtelėti ar savarankiškai užrakinti, todėl visi mygtukai buvo naudojamas .

Prašome pranešti mums, ką išėjimo valstybės ar norite, po užsakymo pateikimo, arba mes išsiūsime jums kaip numatytąjį "Žaibišką (stumtelėti)".Ji gali būti pakeista Suvirinimo Vietoje užlitavimo.

Žymos: led jungiklis wireless, skydelio led interruptor, rgb jungiklis, vikingas kariai, interruptor belaidžio 1grupo, 2 belaidžiai interruptor, 2 wifi interruptor, vhome wifi interruptor, švyti nuotrauką, controleur led

Prekės Pavadinimas MITI
Savybės 220V mini Nuotolinio valdymo jungiklis
Elemento Tipas Jungikliai
Nuotolinio Valdymo Atstumas 20-200m
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Sertifikavimo BMK
Garantija 1
Modelio Numeris SKU6775

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai