Profesinės Veikia Kojinės Krepšinio Kojinės Trumpas Dviračių Kojinės Rudens Sporto Kvėpuojantis Dezodorantas Vyrams, Moterims, Sportas Kulkšnies Kojinės

w34263

€2.66

-1.04

€3.70

-28 %

Nauja prekė

NAUJAS, SKIRTOS MAŽAS VARIO CUT SUSPAUDIMO PUSKOJINĖS - Jausti nedelsiant Komfortas ir puikus dizainas jūsų naujas Žemų dažnių Veikia Suspaudimo Puskojinės.Jie lengviau ir patogiau, nei kelio aukštą glaudinimo kojinės, nesumažinant kokybės ir Komforto.Aukščiausios Kokybės susiuvimas Veikia, Darbo ar Dviračiais, Lengva gauti, net jei jie yra suspaudimo puskojinės!

GREIČIAU ATKŪRIMO - Kaip jūs tikriausiai žinote, Vario yra puikus laidininkas elektros energijos.Per mūsų kojinės, plečiame savo turto pagyvins kraujotaką per kojas, per vario skaidulų, galintys atgaivinti kraujotaką, kartu suteikiant 8-15 mmHg kompresija.

PATOGUS METERIAL IR ATSARGŪS, STATYBOS - Likti įdėti, Rankogaliai & Raminantis jausmas, apačioje ir šonuose pėsčiomis, be pigesniu matyti, su mažesniu kokybės kojinės be kulkšnies parama.Arch ir Kulkšnies Suspaudimo, siekiant sumažinti nuovargio, Vidinė Kontrolė, Lengvas, Dvigubas Kraštelis Viršuje, Kulnas/Tne Dizainas išlaiko kojas patogu ir sausa.

FOUR SEASONS & VISAS SPORTAS - Mūsų sporto kojinės yra ne per storas ar per plonas, žiemą šilta ir kvėpuojanti vasarą.Profesionaliai pritaikyti visoms sportas, alpinizmas, futbolas, žygiai, bėgiojimas, bėgimas, tenisas, maratonas, ledo ritulys, futbolas, krepšinis, golfas, dviračių sportas ir t. t.Kulkšnies ir įgulos ilgis, paprasta stiliaus kojinės tinka bet kasdieniame padažu suaugusiems ir paaugliams.

Pavadinimas: Sporto Glaudinimo Kojinės

Mterial: Medvilnės

Lytis: Vyrai Moterys

Dydis: Vienas Dydis EU38-43

Storis: Standartinis

Sezonas: Vasaros, Pavasario, Rudens, Žiemos

Proga:Bėgimas, važiavimas dviračiu, krepšinis ir kasdien dėvėti

Savybės: Anti-slip, Dezodoranto, Prakaito sugėrimo.

Stilius: Sporto, Mados, Atsitiktinis

Packageincluding: 1 Pora sporto kojinės

Žymos: harden krepšinio kojinės, jogos kojinių "pasidaryk pats", custom jogos kojinių, erelis krepšinio kojinės, kryžiaus jogos kojinių, moteris jogos kojinių, vyriškos kojinės krepšinis, rudenį jogos kojinių, brothock jogos kojinių, įdomus krepšinio kojinės

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis One Size (EU38-43)
Produkto Amžiaus Klasifikacija Suaugusiųjų kojinės
Audinys Medvilnės
Tinkamas Sezonas Vasaros
Taikoma lyčių vyrai moterys
Stilius stilius Sportas, Priežastinį
Pavadinimas audinio. Medvilnės
Funkcija Kvėpuojantis, Prakaitas Sugeriančios, Dezodorantas
Produkto Kategorija Sporto kojinės
modelis Raidės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai