Grūdų saugojimo dėžutė virtuvės sienos montuojamas bako grūdų, ryžių, pupelių sandarią talpą grūdų pilstymo aparatas

w34490

€9.87

-3.29

€13.16

-25 %

Nauja prekė

1. Kaip įkrauti krovinių?

A: Pagal nutylėjimą yra siųsti logistikos, krovinių mokėti, mažoms ir Jiangsu, Zhejiang ir Šanchajuje klientams siunčiame Express".

2. Kai bus I vietą, kad ir tada, kai jis atvyksta?

Atsakymas: Esant įprastoms aplinkybėms, prekės bus pristatytos per 48 valandas po pateikimo tvarką, ir atvykimo laikas bus nustatomas pagal logistikos įmonė.Paprastai, Jiangsu, Zhejiang ir Šanchajuje yra 1-2 dienas, ir logistikos kitose provincijose skirtis nuo 3-7 dienas.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo ilgiau nei keletą dienų.

3. Yra produktų lentynose galima, ką daryti, jei jie yra sandelyje?

Atsakymas: produktai, kurie gali būti fotografuojami ant lentynos yra visuotinai prieinamas, todėl galite fotografuoti ramiai.Tuo atveju, jis yra išparduoti, mes susisieksime su jumis per Wangwang arba telefonu laiku.

4. Galite spalvų būti pasirinktas?

Atsakymas: Pagal nutylėjimą yra atsitiktiniai pristatymo.Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, nurodyti reikiama spalva pastabų skiltyje arba susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Tačiau, tai yra neišvengiama, kad ten bus labai trūksta spalvų.Jei trūksta spalvų, mes išsiųsti prekes atsitiktinai, prašome suprasti.

5. Ar galiu grąžinti prekes, jei aš nesu patenkintas prekėmis?

Atsakymas: Jei jums yra nepatenkinti gautos prekės ir nepatinka jiems, jūs galite grąžinti prekes nenaudojant juos ir nedarant įtakos antrinė prekyba.Krovinių vežimo išlaidas apmoka pirkėjas.

6. Ką turėčiau daryti, jei gautų prekių yra pažeistos ar su defektais?

A: Prieš bendrąsias pristatymo, mes kruopščiai patikrinti, bet tai yra neišvengiama, kad ten bus trūkumų arba kai žalą logistikos.Tėvai turės įdėti jį ir laukti lauke, galite patikrinti jį atgal, mes keistis prekes galite, krovinių pirkėjai padengia.

7: Kiek laiko galite prekės būtų vežamos?

Atsakymas: Prašome kreiptis į pardavėją, jei kiekis didesnis kaip 10. Jeigu pardavėjas nėra susisiekta ir pardavėjas neteikia prekių per nustatytą terminą, pirkėjas turi būti atsakingas.

8: Kaip ilgai jis gali būti parduodamas pasirašius prekių?

Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba per 24 valandas produkto gavimo.Jei produktas yra sugadintas arba jo nėra, pirkėjas bus atsakingas už pasirašyti už daugiau nei 24 valandas be susisiekti su pardavėju.

Žymos: kepimo tešlos dozatorius, indų dozatorius, crystal balionėlis prie sienos tvirtinamas, didelis audinių balionėlis prie sienos tvirtinamas, vamzdžio kištuką dekoras, kabelio dangtelį sienos, šampūno dozatorius prie sienos tvirtinamas, vandens išdalijimo naminiai paukščiai viščiukai, plastikiniai sienos skylę kanalo dangtis, įpilkite vandens

Uždarai Konteinerių stiliai Dangtelis su Anga
Tipas Laikymo Buteliai & Stiklainiai
Medžiaga Plastikiniai
Pakuotė 1
Talpa 1-2L
Plastiko Tipas PP
Dydis M
Funkcija Eco-Friendly
Naudoti Maisto
Prekės Pavadinimas TIMEMORE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai