Vyrai Bambuko Pluošto Kojinės Prekės YUEDGE Naują Atsitiktinis Verslo Anti-Bakterinė Dezodorantas Breatheable Vyras Ilgai Kojinių 5pairs / daug

w34609

€14.61

Nauja prekė

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Pirkėjas Pastaba: 1. Be Dėžutės!!!!!! 2. Dėl kojinių dydį , ji tinka( EUR 38-45) MUS, 7.5-10 Produkto informacija 10vnt=5Pairs=1lot Būklė: 100% visiškai naujos Spalvos: Klasikinis grynos spalvos Audinio Kiekis:Bambuko pluošto ir medvilnės pluošto Pakuotė: Supakuota į opp krepšys (ne lauke), Tamsiai mėlynos Tamsiai pilka pilka pilka blck Pirkėjų Pranešimų:

1. Paprastai , mes išsiųsti produktų iš 1day kuo greičiau, ir paketas bus pristatytas 7 - 30 dienų !Jei jie negali atvykti į 60days, mes esame už jį atsakingi, pagal siuntimas iš naujo kojinės jūs arba grąžinti pinigus jums.

2. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ir mes čia visos dienos kaip tik jums.Mes stengiamės jums padėti!

Žymos: moteris yuedge kojinės, Desertinės šakutės, vyrai plonos kojinės iš bambuko, vyriškos kojinės vario bambuko, lt kojinės iš bambuko, gyio siurblys, husqvarna rezervuaras, fx450, prakaito kojinės iš bambuko, vyrai kumpinti kojinės

Elemento Tipas kojinių
Lytis VYRAI
Storis STANDARTAS
Kojinių Tipas suknelė
aukštas Įgula
Medžiaga Bambuko Pluošto
Prekės Pavadinimas YUEDGE
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai