ADPOW Universalus Belaidis Nuotolinio Valdymo 12v Automobilio Akumuliatoriaus Atjunkite jį nutraukė Izoliatorius Master " Persijungia Voltmeter Ekranas + Pirštinės

w35118

€35.95

-14.69

€50.64

-29 %

Nauja prekė

Įrengimas Įspėjimas:

Produktas gali būti įdiegta ir naudojama baterijos būklę, neatsinaujinantys.

Jei baterija yra išeikvoti, įdiekite šį produktą po apmokėjimo, kitu atveju produktas gali būti sudegė.

Savybės:

Maitinimą ir saugo ją už daugiau nei 2 minutes.Ekrano įtampos akumuliatoriaus įtampa maitinimą, valstybės ar skaičius rodoma maitinimas 2 minutes, nėra naudojamas kaip įtampos pagrindu.

Nuotolinio valdymo pulte gali tiesiogiai veikti elektros energijos tiekimo ir atjungimą.Galia-valstybės taip pat turi akumuliatoriaus žemos įtampos automatic power-off apsaugos funkciją \(automatinis maitinimo išjungimas norėdami išvengti toliau vartoti, kai baterija yra mažai), Paspauskite nuotolinio Įjungimo-išjungimo mygtuką (B) po automatic power-off.ir tada Paspauskite įjungimo mygtuką (A). tuo metu, prietaisas gali būti maitinamas 20 sekundžių, kurių metu transporto priemonė gali būti automatiškai varomas atgal.

Pagal žalią mygtuką, izoliacija padėklas išimamas ir sugriežtintos siekiant užtikrinti nuolatinį elektros energijos tiekimo.(Jis nebūtinai turi būti pašalintas žalią mygtuką normaliomis naudojimo nuotolinio valdymo pulto.Kai naudojate

ranka kontrolė, nuotolinis valdymas turėtų būti įjungimo-išjungimo būsena.Kai nuotolinio valdymo pultas yra naudojami taip pat, ranka kontrolė taip pat turėtų būti įjungimo-išjungimo būsenos.)

pakuotė:

1PC Automobilio Akumuliatoriaus Izoliatorius

1. ribota Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.pajudek.lt!

1. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go

2. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visais komponentas pridedami priedai, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

3.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Jei Jus Tenkina Mūsų produktus, Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų Už mus.Jūsų Atsiliepimai bus Skatina mus DARYTI tai Geriau ir Toliau.Ačiū!

Žymos: baterija isolant, išjungti jungiklis, 5pin jungiklis, 12v supjaustyti, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, baterija perstūmimo, išsaugoti wifi, automatinis baterijos supjaustyti, baterija izoliatorius, bmw e46 jungiklis

Elemento Ilgio 10.9inch
Metų 2019
Prekės Skersmuo 0inch
Prekės Pavadinimas ADPOW
Elemento Plotis 5.9inch
Elemento Tipas Baterijos Įkrovimas
Prekės Svoris 650kg
Specialios Funkcijos automobilio akumuliatoriaus jungiklis išjungti
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Modelio Pavadinimas Automobilio Akumuliatoriaus Izoliatorius
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Elemento Aukštis 3.6inch

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai