Šiuolaikinės kabinti lubų lempos Geležies meninio Stiklo kamuolys umbra E27 sieniniai šviestuvai Restoranų virtuvės, miegamojo apšvietimas

w35301

€83.46

-83.45

€166.91

-49 %

Nauja prekė

Šis produktas neturi būti muitai.

Jei muitų, reikalaujama, kad klientas turėtų kreiptis į muitinės muitinės

Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės, kai gaunate prekes.Jei prekės yra sugadintas, prašome atsisako pasirašyti juos

Pirkti Vadovas 1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresą ir savo vardą, pavardę teisingai, taigi, kad jūs galite gauti prekių laikas

2. Prekės yra tik išsiunčiamas po apmokėjimo gavimo.Prašome pasirūpinti, kad mokėjimo netrukus po to, kai užsakymą, ačiū!

3. Pažadame, kad mes patikrinti prekes prieš pristatyti.

4. Online nemokamai laivybos kaina tik apima gaminio savikaina ir pasiuntinių nemokamai.Internete kaina nėra jokių mokesčių ar muitinės formalumų mokestis, dėl kurio gali būti išieškoma pagal kliento šalyje.Mes stengiamės padėti jums gauti prekes, tačiau mes nesame atsakingi už tai.

5. Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės,ačiū!

Laivybos būdas

1. Visus importo mokesčius, yra pirkėjo responsbility.Mes negalime prisiimti jokios atsakomybės.

2. Prašome patikrinti, Laivybos ir Tvarkymo Mokestis prieš perkant.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas pristatymo adresą.Mes ne turėti, atsakingas už prarastas, sugadintas ar pavogtas paštu.Prašome atkreipti draudimo išvengti šių situacijų.Šeštadienis, sekmadienis & valstybinių Švenčių nėra prieinamas pristatymas.

Po pardavimo paslaugos

1. Kai gavote siuntinį, prašome atidaryti ir patikrinti jį prieš pasirašant.Nėra ženklas, jei prekės yra sugadintas, ir paprašyti pristatymo kompanija, kad "žala sertifikatų".Priešingu atveju, mes neteikiame jokios garantijos ir grąžinimas, ačiū už supratimą!

2. Mieli Draugai, jei turite kokių klausimų ar komentarų apie mūsų produktus ar politika, prašome nedvejodami kreipkitės į mus el. paštu ir Prekybos Vadybininkas, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

3. Klientų pasitenkinimo aš svarbiausių grąžinti už mus.Jei turite kokių nors problemų dėl savo sandoris arba prekes, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba siūlyti bet kokius ginčus.Neigiamų atsiliepimų negaliu nieko išspręsti.Visi mes norime padaryti, tai padaryti geriausiai paslaugos jums.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų geriausią grąžą.

Žymos: stiklas "sakalas", 3d iliuzija lempa led, aplikacijos umbra, moteris rankoje krepšys su nemokamas pristatymas, gotikos gew, 3d dragon lempos, nemokamas pristatymas miegamasis stalo lempa, aukso umbra, retro stiklo lubų šviesos, stiklo kamuolys lempos atspalvis

Stilius Modernus
Yra Pritemdomi No
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Garantija 2 Metai
Apdaila Geležies
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo ce
Modelio Numeris Fenzi-001
Yra Lemputės Įtraukti No
Apšvietimo Srityje 10-15square metrų
Prekės Pavadinimas GEW
Medžiaga Metalo
Maitinimo Šaltinis AC
Pagrindinė Medžiaga Geležies, stiklo
Vieta Tyrimas
Technics Padengtą
Įtampa 90-260V
Diegimo Tipas Vamzdis Pastatytas
Jungiklio Tipas no
Pagrindo Tipas E27
Lempų Gaubtų Spalvos Balta
Šviesos šaltinių skaičius 5
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai