Šieno Finansuojančiojo Triušis 2 In 1 Medinis Šiaudų Rėmo Maisto Dubenėlį Kiaulyčių Totoro Žolės Kadrų Šinšilų Fiksuotojo Šiaudų Rėmelį

w35319

€10.77

-2.05

€12.82

-15 %

Nauja prekė

Triušis Šieno Lesyklos Stovo,Katytė Vandens Butelių Dozatorius,Medinė, Šieno, Šienas Maisto Bin Žolės/Maisto Smulkių Gyvūnų Prekių Šinšilos Triušiai jūrų Kiaulytės, Žiurkėnai

Techninės Specifikacijos:

Pavadinimas: Triušio Žolės Lentynos

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga: Šilą

Dydis: 165x150x170mm (6.5x5.9x6.7")

Tinka: žiurkėnai, šinšilos, voverių, triušių ir kt.

Pareigos: Saugoti žolės ir šerti tuo pačiu metu, kad jis sausas ir švarus.

Naudojimas: Uždėkite ant žemės arba įsukite jį į narvą.

Savybės:

APSAUGO JŪSŲ KATYTĖ MAISTO NUO PURVO--- Vienas iš vertingiausių pranašumus, dėl kurių šis šieno džiovykla yra tai, kad ji išlaiko savo šieno maisto nuo grindų.Išsisklaidę hays yra labiausiai tikėtina, kad gauti nešvarių pagal šlapimas arba išmatos.Ne tik kad, šansai yra, ji gauna valgyti tie, viduje jos hutch, kad ji buvo vaikščioti ar sėdi.Turėti patikimą maisto dozatorius, be abejo, išlaikyti savo katytė nuo tokios nemalonios situacijos.

LENGVAS VALYMAS --- Valymo tai state-of-the-art šieno ėdžiose yra taip pat lengva, kaip jį naudoti.Tiesiog nepanaudotus maisto, valykite, valykite su drėgnu skudurėliu ir švelnia valymo priemone.Nuvalykite vėl švaria drėgna šluoste pašalinti jokių likučių paliko.Sausas visiškai prieš grąžinant jį į savo augintinio hutch.

PATVARI MEDŽIAGA --- Pagamintas iš natūralios medienos medžiagos, ji suteikia ilgaamžiškumą kartu su savo herbivore augintinio visi jo auginimo metų.

LENGVA ĮDIEGTI IR NAUDOTI --- tinklelio ir kryžiaus baigtini yra lengva įdiegti, pašalinti ir švarus.Nešiojamų dizainas yra covenient pakabinti ant narvo arba imti.

DYDIS IR SVORIS --- Produkto dydis: 6.5 x 5.9 x 6.7 colių.Puiki idėja, triušių, šinšilų, didelis jūrų kiaulytės ir kitų smulkių gyvūnų.Pastaba: Prašome nuplėšti apsauginį sluoksnį ant priekiniai metalų prieš naudojimą.

Pakuotės Turinys:

1x Triušis Šieno Finansuojančiojo

Skelbimas:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2. Spalva gali būti kitokia, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti.

Žymos: totoro mediniai, custom triušis dubuo, guenia kiaulių priedai, finansuojantysis šieno, paspaudę sienos, totoro žaislas, triušio narvas, šieno kilimėlis, šinšilų namas, apynasrio arklys

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai