Natūralus Juodas Obsidianas Pakabukas Ne Skylė Sakralinės Geometrijos Gėlių Gyvenimo Pakabukas Akmens Vyrai Moterys Dvasinis Papuošalai 1pc Dropship

w35427

€4.96

-0.87

€5.83

-14 %

Nauja prekė

Natūralus Juodas Obsidianas Pakabukas Sakralinės Geometrijos Gėlių Gyvenimo Pakabukas Akmens Vyrai Moterys Dvasinis Papuošalai 1pc Didmeninė Dropship

Savybės Ir Specifikacijos

Medžiaga: Juodasis Obsidianas Kiekis: 1 vnt Dydis karoliukai : Apie 45mm*35mm*7mm Svoris apie 20-25g Raižytas gėlių gyvenimo gydymo dvasinio modelio Pastaba: Prašome leisti spalvų skirtumas ir dydžio skirtumas, kiekvienas gabalas yra unikalus.

Apie mus:

1. Aukščiausios kokybės, konkurencingos kainos, greitas pristatymas, geriausios laiku ir paslaugas po pardavimo. 2. Drop laivyba galima, didmeninė palaikoma, mes galime išsiųsti produktų, reikalingų spręsti; 3. Bendradarbiavimas yra sveikintinas, jei turite asmeninę svetainę ar parduotuvę. 4. Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi pirma, mes pasistengsime atsakyti per 12 valandas, išskyrus savaitgalius ar festivalio atostogas.Mes esame įmonė, kuri Pietų Kinijos, mes turime mūsų pačių ženklų.Aš esu rankų darbo papuošalai dizaineris, aš esu fotografas mėgėjas.Jei turite klausimų apie objektus, kviečiame susisiekti su manimi, jei aš galiu pasiūlyti pagalbą ar pasiūlymus.

Pristatymas metodas:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Labiausiai laivybos būdų, kad mes naudojame: Standartinis pristatymas ( gali būti stebimi ) Kinija Paštu Oro 15-35 darbo dienas; ( kai kuriose šalyse, reikia per pastarąsias 60 dienų iki atvykimo ) E-paketinių 7-15 darbo dienų; Ekonomikos pristatymas ( negali būti stebimi ) Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius Express pristatymas ( gali būti stebimi ) EPS 8-13 darbo dienas; DHL 5-7 darbo dienas; Fedex 5-8 darbo dienas; UPS 5-8 darbo dienas; SF Express 5-10 darbo dienas; labai mažos kainos produktų, ten bus ekonominė laivybos būdų parinkimas.Jūs galite pasirinkti laivybos būdais arba patvirtinti su mumis, kad išvengti galimų problemų.

Grąžinimas:

Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime .Mes grąžinsime jums už prekes, kurios grąžinamos per 7 dienų, kai jūs gaunate juos, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivyba tinkamą pakuotę.Gavęs elementus mes grąžinsime jums nedelsiant.

Garantija Ir Techninė Priežiūra:

Mes teikti VIENĄ mėnesį pakeitimo ir ŠEŠIS mėnesius, priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį ar palikti pirmą pusmetį.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti siuntimo išlaidas garantija elementus. (Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).Prieš grįžtant elementus, įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, ir rašyti pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

Garantija:

Mes esame įsipareigoję teikti aukščiausios kokybės produktai, greitas Pristatymas ir kokybiško aptarnavimo.Jei nėra jokių kitų problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu!Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes galime.

Atsiliepimai:

Mielas drauge, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir klientų aptarnavimo, norime galite palikti teigiamą atsiliepimą mums gavus prekę.Paliksime teigiamų atsiliepimų jums taip pat.Tuo tarpu, jūsų atsiliepimai padės kitiems klientams, kurie bando surasti tai, ką jie turi.Mes vertiname jūsų padeda kitiems žmonėms.

Žymos: obsidianas, LangHong, metatron pakabukas, koda, obsidianas akmens, juodasis obsidianas, kinijos drakonas akmens, kubas metatron, antikvariniai bronzos smilkalų degiklis, amuletas tibete

Elemento Tipas Pakabučiai
Pavadinimas obsidianas akmens
Didmeninė Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamumas Viskas Suderinama
Pagrindinė Spalva juoda
Dydis About 45*35*7mm
Medžiaga Mūrinis
Bauda ar Mados Mados
Stilius derliaus
Metalų Tipas NĖRA
Pakabučiai Tipas SOLITAIRE
Funkcija Fitness Tracker
Formos\modelis ROUND
Lytis Unisex
Modelio Numeris Obsidianas gėlių gyvenimo palm akmenį
Kiekis 1piece
Svoris About 20-25g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai