LCD 5IN1 ekranas 100A Įtampa srovės aktyviosios elektros energijos skaitiklis mėlynas skydelio apšvietimas voltmeter ammeter kwh 80-260V 50/60HZ

w35472

€9.41

Nauja prekė

Produkto Tipas: PZEM-006(V3.0)

A. Funkcija

1. Elektros parametrų matavimo funkcija (įtampos, srovės, aktyvioji galia, energija).

2. Veikia laiko funkcija (įrašo apkrovos sukauptas eksploatacijos metu).

3. Reset funkcija, energijos ir veikia laiko klavišus.

4. Apšvietimo funkcija.

5. Išsaugoti duomenis, kai galia-žemyn (saugoti sukauptą energiją ,važiavimo laikas ,demonstravimo, valstybės apšvietimas įjungtas arba išjungtas).

6. Didelis ekranas LCD (rodoma įtampa, srovė, energetikos, aktyviosios galios, sukauptas važiavimo laikas)

B. Išvaizda ir pagrindinė funkcija aprašymas

Aprašymas klavišus/LCD funkcija

IKI 1. Normalus ekranas valstybės, trumpas paspauskite AUKŠTYN klavišą, bus atstatomas circularly rodymo laikas, galios, energijos, srovė, įtampa.

2. Trumpas paspauskite AUKŠTYN klavišą, bus uždaryti, iš naujo nustatyti valstybės, kai energijos ir laiko yra naujo nustatyti valstybės.

ŽEMYN 1. Normalus ekranas valstybės, trumpas paspauskite ŽEMYN klavišą, bus eilės circularly ekranas įtampa, srovė, energija, energijos, laiko.

2.Trumpas paspauskite ŽEMYN klavišą, bus uždaryti, iš naujo nustatyti valstybės, kai energijos ir laiko yra naujo nustatyti valstybės.

1 RINKINYS. Energijos arba laiko rodymas valstybės, palaikykite paspaudę 3 sekundes, bus įvesti į energijos ar laiko iš naujo nustatyti valstybės.

OK 1. Esant normaliam valstybės, trumpam nuspauskite OK mygtuką įjungti ar išjungti apšvietimą .

2. Energijos arba laiko iš naujo nustatyti valstybės, paspauskite OK mygtuką bus iš naujo nustatyti energijos ar laiko ir baigti naujo nustatyti valstybės.E.Funkcijos nustatymas iš Naujo kaupiamasis laiko, energijos nustatymas 1. Normalus ekranas valstybės, trumpas, paspauskite AUKŠTYN arba ŽEMYN klavišą, kad persijungti į kaupiamasis laiko arba energijos meniu. 2. Ilgai paspauskite SET mygtuką 3 sekundes, kol mirksi ekranas, tada atleiskite klavišą 3. Paspauskite OK (gerai) mygtuką, kaupiamasis laiko arba energijos duomenys bus išvalytas, ir LCD ekraną grįžta į kaupiamasis laiko arba energijos demonstravimo priemonių, jei nenorite, kad būtų aišku, tada paspauskite AUKŠTYN arba ŽEMYN klavišą, norėdami išeiti iš naujo nustatyti valstybės ir grįžti į meniu ekraną.E.Atsargumo priemonės 1. Šis modulis tinka patalpose, nenaudokite lauke. 2. Taikoma apkrova neturi viršyti vardinė galia. 3. elektros instaliacijos kad negali klysti. 4. Ji negali būti naudojama inverterio.F.Specifikacijos Parametrai

1. Darbinė įtampa: 80 ~ 270VAC

2. Bandymo įtampa: 80 ~ 270VAC

3. Nominali galia: 100A/22000W

4. Veikimo dažnis: 45-65Hz

5. Matavimo tikslumas: 1.0 klasės

Pastaba:

Yra trijų tipų galia: aktyviosios galios ( P atstovauja / unit W ), reaktyviosios galios ( Q yra / vienetas Var ), matyti galia ( S atstovauja / vienetas VA ).

Ir galios, kad mūsų produktas yra aktyvioji galia).

Aktyvioji galia apskaičiuojama taip: P = U * I * cosφ, cosφ yra galios koeficientas, grynai apkrovos varžą (pavyzdžiui, dirbtinė šviesa, šildytuvas, ir t. t.) galios faktorius dažniausiai yra artimas 1, indukcinės apkrovos ir talpinė apkrova, galios koeficientas yra tarp 0-1; taigi, kai jums išbandyti visiškai atspariu apkrovos galia(P) yra iš esmės lygus arba artimas U * I; bet kai jums išbandyti, indukcinis arba talpinių apkrovų (pavyzdžiui, šaldytuvai, skalbimo mašinos, televizoriai, kompiuteriai ir pan.), P

Jungtis

Pristatymas:

Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus GOA/FPO .

Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų.

Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20 dienų

Pažymėti: "Fedex" Gal tvarkymo mokestis mokesčiai jūsų šalį, mes nesame atsakingi už tai mokesčius.

Apmokėjimas:

Mokėjimo metodą www.pajudek.lt Patikrinti čia

Garantija ir Garantijos:

12 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!

Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlo grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Bet jūs turite sumokėti papildomą pristatymo mokestį

Kitas Politikos Kryptis:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis

Žymos: skaitiklio skydelis, 220 voltmeter, nuolatinės srovės matuoklis, per įtampos apsaugoti, raštas voltag, pasirinktinio įvedimo skaitiklio, ac skaitiklio skydelis, kiaušinių matuoklis, grandinės pertraukiklis, butelis matuoklis

Matavimo Diapazonas 0-100A
Modelio Numeris 006
Matmenys 79*44*10.28 mm
Tikslumo Klasė 1.0 klasės
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Prekės Pavadinimas TOMZN
Maitinimo Šaltinis AC
Priemonės srovė 0-100A
Ekrano Tipas Skaitmeninės Tik
Darbinė Temperatūra Normalus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai