Vielinio tinklo Kūrybos Stalviršio Vaisių Užkandžių Krepšelis Dubenį Stovėti Virtuvė, Didelis, Juodas Dekoratyvinis Stalo Puošmena Turėtojas B

w35499

€8.74

-3.57

€12.31

-29 %

Nauja prekė

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

ULTI SAUGOJIMO ir NAMŲ DEKORO - Juoda akių stalviršio vaisių krepšelis stovėti tarnauja obuolių, apelsinų, vynuogių, citrinų, braškių ir daugiau natūralių vaisių stilius.Taip pat didelis kelias laikiklis, skirtas organizuoti duona, užkandžiai, pyrago, sausainių, kiaušinių, saldainiai, k puodelio, net būti užpildyti dekoratyviniai rutuliai, džiovinti popuri pridėti fizinis s į bet kurį kambarį.

UNIKALUS, ŠVIEŽIĄ ir MODERNIĄ - Tvirtas dvigubo tinklelio, statybos, prabangos kūrybos vaisių krepšelis puošmena yra puikus papildymas jūsų virtuvės countertop, pridedant paprasta ir elegantiškas modernus Kreipkitės į savo namus, o saugiai laikyti savo vaisių.Puikiai tinka jums, kaip housewarming, vestuvių, pobūvių, gimtadienių, kalėdų, atostogų dovanų.

TVIRTAS, GRAŽUS ir PRAKTIŠKAS - Pagaminti iš premium dvigubos sienelės akių geležies iki rankų darbo, tvirti, labai tvirtas ir patvarus. 10 cm pločio atidaryti dizaino, saugo vaisių vegetaras šviežia, geriausiai ir lengvas valyti, be sandėliavimo nuostolius, sausas, nuplaukite ir rodymo funkcijas, dekoratyvinis jūsų namuose.

NEŠIOJAMŲ & PLAČIAI NAUDOJAMAS - Lengvesni nei kiti krepšiai, kaip medinių, stiklo, porceliano ir keramikos, galite lengvai atlikti bet kur.Įdėti į countertop, laikymo spintoje, ekranas, ant stalo.Tinka namuose, biure, gyvenamasis kambarys, bakalėjos, lauko, iškylų, sodo naudoti.

spalva:juoda

Medžiaga:geležis

dydis:13*10.5*25.5 cm

Pakuotės Turinys:

1 * Vaisių Krepšelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie bendradarbiavimo klausimus, susijusius su:

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka" , mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimo:

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.pajudek.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, www.pajudek.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Žymos: skalbinių krepšį, izgara, krepšių saugojimo, didelis vaisių krepšelis metalo, metalų krepšelio bin, akių juostelę vainikas, krepšelis geležies, kampe vytelių krepšelį, dekoratyvinių vytelių krepšius dangteliai, sienos metalo vaisių krepšelis, vaisių stovo

Tipas Laikymo Krepšiai
type4 Metalų Krepšelio
type1 vaisių metalo
Modelio Numeris vaisių dubuo
Naudoti vaisių metalo
Type3 Vaisių krepšelis
type5 vaisių stendas
type8 dubenėlį vaisių
Medžiaga Vaisių krepšelis
type7 virtuvės vaisių dubenys
Type2 vaisių dubuo
Funkcija Įžuvinti
type6 vaisių ant stalo
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai