Nauja siunta mineralų poliruoto natūralaus mėlyna celestite kvarco kristalų rutulio sfera dovanų

w35708

€14.09

Nauja prekė

Techniniai duomenys:

Medžiaga: natūrali mėlyna celestite kvarco kristalų rutulio sfera

Dydis (apytiksliai):

50-80mm

svoris (apytiksliai):

/

Paketas apima: 1pcs gamtos mėlyna celestite kvarco kristalų rutulio sfera Naujų mineralų, poliruoto natūralaus mėlyna celestite kvarco kristalų rutulio sfera dovanų Valdos celestite medituoti gali filtruoti drumstumas kūno, todėl aura, švieži, lengviau Šventosios Dvasios prasme, ir kurti super-jutimo funkcijas.Pastaba: 1. Prašome leisti nedidelė klaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Sveiki atvykę į Seserys akmens Parduotuvė,Kokybės pirma, reputaciją aukščiau visų!

Mokėjimo:

* Mokėjimas per 7 darbo dienas po konkurso.Prašome įsitikinkite, kad "Laivas" adresą į savo DEPOZITINĘ sąskaitą yra teisinga.

* Tarptautinių Pirkėjų atkreipkite dėmesį, importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą (pirkimą)

Žymos: celestite kristalų, krištolo rutulys turėtojas, sfera akmens, mėlyna celestite, crystal žaliavos, mėlyna celestite kristalų, originali turmalinas kamuolys, celestin, perforuotas turmalinas kamuolys, mediniai srityje turėtojas

Stilius Modernus
Naudojimas Dovanos arba Gydymo
Prekės Pavadinimas sisterstone
Svoris /
Temos Talismanas
Formos sfera
Pavadinimas natūraliai mėlyname celestite kvarco kristalų rutulio sfera
Medžiaga natūraliai mėlyname celestite kvarco kristalų rutulio sfera
Dydis Approx
Regioninės Funkcija Kinija
spalva mėlyna
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai