Siskakia Suknelės Moterims Baltųjų Gėlių Stovas Apykakle ilgomis Rankovėmis Maxi Suknelė Elegantiškas Prarasti Plius Dydis Tureky arabų Drabužius 2020 m.

w36088

€22.12

-22.13

€44.25

-50 %

Nauja prekė

Dydis S Krūtinė 92cm, Rankovės 58cm, Pečių 37.5 cm, Ilgis 138cm

Dydis M, Krūtinės 98cm, Rankovės 59cm, Pečių 39.5 cm, Ilgis 142cm

Dydis L Krūtinė 104cm, Rankovės 60cm, Pečių 41.5 cm, Ilgis-145cm

Dydis XL Krūtinė 110cm, Rankovė 61cm, Pečių 43.5 cm, Ilgis 148cm

Dydis XXL Krūtinė 116cm, Rankovė 62cm, Pečių 45.5 cm, Ilgis 151cm

PASTABA: 1 : Atkreipkite dėmesį, 1cm=0.39 colių; 1inch=2,54 cm. 2 : Matavimas (matavimo Vienetas-CM) Originalus dizainas, 100% Realių Nuotraukų. 3:Prašome leisti 1-2cm (0.4-0.8") skirtumai dėl rankinis matavimas. 4:Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų monitoriaus, ir prašome pasirinkti tinkamą spalvą. 5 : Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų apie mūsų turimi dydžiai.

1 .Wewillsenttheitemswithin2-5days(workingdays,Notholidayseasons)afterthepaymentbeingconfirmedbytheplatform.

2 .TheshipmentbyChinaPostRegisteredairforlessthan2kggoodsin15-25workingdays, Ifyouneedtheitemurgently,pleasecontactusforexpressshipping.

3 .Whenyoureceivetheitemsyouordered,in24hours,pleasecheckitcarefully.Pleasecontactusdirectlyifyouhaveanyproblems.

4 .Ifyouhavenotgotitwithintheshippingtime,pleasecontactuswithouthesitation.Wewillcheckitforyouwiththepostofficeandcustoms.

Mūsų app jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus: visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Balansas, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir www.pajudek.lt Kišenėje.Mūsų svetainėje ( VNT ) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus: visa, MasterCard, Maestro, American Express, pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir www.pajudek.lt Kišenėje

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Kaip aš galiu sekti mano sklypo?Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.Garantija: Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: suknelė moteris, rosegal kelnaitės, edolynsa balta maxi suknelė, arabų suknelė, buykud gėlių suknelė, suknelė ilga balta, didelis suknelė dydis, suknelė su stovu, audinys plius dydis, suknelė eleganti

Siluetas Laisvas
Modelio Tipas Gėlių
spalva Balta
Stilius Elegantiškas mados
Amžius Amžius 18-35 Metų
Funkcija 1 maxi suknelė
4 funkcija Dubajus Suknelė Moterims
Funkcija 5 Ilgomis rankovėmis suknelė
Prekės Pavadinimas Siskakia
Dydis S,M,L,XL,XXL
Kilmės KN(Kilmės)
2 funkcija Arabų Suknelė
Modelio Numeris LAY-273
Apdaila Varčias
3 funkcija Elegantiška Suknelė
Iškirpte STENDAS
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Funkcija 6 Etninės Suknelė
Rankovės Stilius Reguliariai
Talėja Natūralus
Svoris 400g
Medžiaga Poliesteris
Parama Dropship & Didmeninės
Elegantiškas mados Biuro Panele
Lytis MOTERIS
Sezonas rudenį 2020 m.

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai