Įdomu, gyvenimo dantų šepetėlį Puodelio Laikiklis prie Sienos tvirtinamas dantų šepetėlį Turėtojas talpinimo Dantų pastos Dozatorius Squeezer dantų Pasta

w36289

€23.79

-18.68

€42.47

-43 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Didelės Talpos - Tai dantų šepetėlį turėtojas gali turėti 4 puodeliai, 5 dantų šepetėliai, ir kai kurie smulkūs elementai gali būti tiekiami į lizdus.Pastaba: Šis dantų šepetėlį turėtojas nėra dantų šepetėlis ar dantų pasta.

Ekologiškos medžiagos: dantų šepetėlį turėtojas yra pagamintas iš ABS PS medžiagos.Puodelis yra pagamintas iš bambuko pluošto, yra bekvapis ir patvarus.

Automatinis Sienos Montuojamas Dantų pastos Išspaudimas - Jokių pirštų atspaudų ir jokios sienos žalą.Šį dantų šepetėlį turėtojas, taip pat yra automatinis dantų pastos išspaudimas dizaino, kad taupo laiką.

Vietos Taupymas: Sutaupyti vietos, pateikdamas elektriniai dantų šepetėliai skustuvai dantų šepetėliai veido žirklės šukos švaresnis?

Apsauga nuo dulkių ir sausas: Šis dantų šepetėlį turėtojas yra apverstos taurės prietaiso.Apsauga nuo dulkių, greitas džiovinimas, laikyti dantų šepetėlį sausas.

Specifikacijos:

Dydis: 20 * 13.5 * 7

Medžiaga

Taurė: bambuko pluošto

Platforma: PP medžiaga

Priedai pakuotė:

1 * dantų šepetėlį turėtojas, 4 * puodelis, 1 * džiovintuvas turėtojas, 1 * vientisas klijų

【Diegimo veiksmus】

1. Atidarykite galinį pagalbiniai lipdukas

2. Įdėti pagalbiniai lipdukas ant sienos

3. Pakelti dantų šepetėlį turėtojas

4. Pridėti dantų šepetėlis taurės ir plaukų džiovintuvas turėtojas

Žymos: stiklo dantų šepetėlis, teptuku laikiklis dantų, taurės dantų šepetėlis, bambuko turėtojas dantų šepetėlį turėtojas, kavos puodelis, didelis šepetėlis taurė, prancūzijos taurės dantų šepetėlis, gnybtas, skirtas kremas, puodelis moterims, bambuko dantų šepetėlį turėtojas daug

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Keturių dalių Komplektas
Funkcija Įžuvinti
Taurė Medžiaga Bambuko Pluošto
Lentyna Medžiaga PP
Medžiaga Plastikiniai
Dydis 20 * 13.5 * 7

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai