Šiuolaikinės Spellcaster ' s Taro Kortų Žaidimas Undinė Tarot Denio, Stalo Kortelės, stalo Žaidimai Šalies Kortos Pramogų, Šeimos Žaidimai

w36416

€2.55

-2.26

€4.81

-46 %

Nauja prekė

Savybės :

1. Kompaktiškas ir nešiojamas: yra toks mini ir šviesos svorio, šis produktas, neužima daug vietos ir gali būti lengvai atimti.

2. Scott Murphy ' s nuostabiu meno kūrinius demonstruoja pažįstamų elementų iš Piloto-Waite drąsus naujas stilius su senovės Pagonių mythos, įvairių tautybių, ir praktinių spellwork.

3. Produktas yra pagaminti iš popieriaus, medžiagos, kuri yra saugi ir ekologiška, ir vaikams galite naudoti ją su savimi.

Aprašymas :

Turtingas klasikinis simbolika ir gyvas nuostabių detalių ir spalvų, Šiuolaikinių Taro Kerėtojas yra puikus pasirinkimas siekiant padidinti savo būrimą ir magick praktika.

Techniniai duomenys :

Kortelių kiekis: 78pcs

Dydis: 11,0 * 6.1 cm

Spalva: ruda

Medžiaga: popierius

Pakuotė :

1* Spellcaster ' s Tarot Kortelės

Pastabos :

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: 78 denio, tarot denio de, žaidimas, catan stalo žaidimas, medienos, kortų žaidimas, stalo žaidimas, stalo žaidimas playmat, taro aukso, sprogstamasis kačiukai šalies paketas originalas, taro

Prekės Pavadinimas OCDAY
Kortelių kiekis 78pcs
Amžius 5-7 Metų
Modelio Numeris Spellcaster ' s Tarot Kortelės
Temos Fantasy & Sci-Fi
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Dydis 11.0 * 6.1cm
Įspėjimas NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai