TPL5110 Mažos Galios Laikmatis Breakout Modulio Kūrimo Priemonės Patvarus Kompaktiškai Suprojektuoti, Įvertinti Plėtros Taryba

w36435

€4.74

Nauja prekė

TPL5110 Mažos Galios Laikmatis Breakout Modulio Kūrimo Priemonės Patvarus Kompaktiškai Suprojektuoti, Įvertinti Plėtros Taryba

Savybės:

1. Paprasta operacija: Šis produktas yra paprasta naudoti.Pirma, nustatyti savo norimą nedelsiant koreguojant borto apdaila puodą: beveik-all-the-way-to-iš kairės yra "kartą per 100ms" ir visi-the-way-to-the-teisė yra "vieną kartą kas 2 valandas".Tada, prisijunkite VDD iki savo 3-5V maitinimo šaltinis ir tada jūsų projekto galios-prie Ratai pin.Galiausiai, pasirinkite signalo pin iš savo projekto Padaryta pin.Jūsų projekto kodą arba projektavimo, tiesiog įsitikinkite, kad jame viskas pin didelis, kai jis bus baigtas su savo užduotį.

2. Platus naudojimas: Šis produktas gali būti plačiai naudojami įvairiose elektroninių produktų ir pasuko į mažos galios elektroninių produktų, kurie yra labai ekologiški.

3. Laiko funkcijos: Šis produktas turi integruotą laikmatį, kuris gali įjungti arba išjungti savo produktą reguliariai reguliavimas potenciometru arba rezistorius.

4. Sukomplektuotas: Šis produktas yra visiškai surinkti platinimo lenta su TPL5110 chip, visi komponentai laive ir kai kurias jungtis.Šiek tiek šviesos litavimo reikia įdėti jį kartu breadboard.

5. Mažas energijos suvartojimas: šiuo metu šio produkto naudojimo yra apie 20uA per operaciją, kurios gali efektyviai taupyti elektros energiją ir ekonomiškas.

Aprašymai:

1. Į TPL5110 Įjungimo Laikmatis yra atskiras breakout, kad bus paversti bet kokį elektronikos į mažos galios elektronikos!Ji rūpinsis, paversti savo projektą, on/off, naudojant įmontuotą laikmatis, gali skirtis nuo kai kas 100ms vieną kartą kas Dvi valandas.

2. Iš esmės, TPL bus įjungti periodiškai, reguliuojamas pagal potenciometro arba rezistorius, ir įjunkite jūsų projekto galia.Tai bus tada palaukite, kol signalas, gautas iš projekto pasakyti TPL, kad ji gali saugiai išjungti maitinimo.

Techniniai duomenys:

Spalva: Mėlyna

Srovės suvartojimas: 20uA

Lustas: TPL5110

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: tinklo laikmatis, esp 03 breakout valdybos, tpl5010ddcr, tpl5110 laikmatis, dso4254c, laikmačio modulis potenciometre, tai yra ctcss, tmc2208 v3, eap32, terminio vaizdo medžioklė

Prekės Pavadinimas mrmraket
Modelio Numeris tpl5110
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai