Madinga Aišku, Želė Pečių Krepšiai, Ponios Pynimo Rankinės Šalies Lazerio Permatomus Maišelius Mados Moterų Korėjos Stiliaus

w36451

€5.15

-1.71

€6.86

-24 %

Nauja prekė

Madinga Aišku, Želė Pečių Krepšiai, Ponios Pynimo Rankinės Šalies Lazerio permatomus Maišelius Mados Moterų korėjos Stiliaus Ypatybės: - Tai crossbody piniginės pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiaga,atspari vandeniui ir geros formos,lengva valyti,tiesiog nuvalykite su drėgnu skudurėliu. - Stilingas ir elegantiškas dizainas želė rankinėje merginos,madinga išvaizda,yra su nuimamu petį,taip pat galima naudoti kaip tote rankinė. - Yra vienas pagrindinis skyrius savo mažųjų produktus, pavyzdžiui, audinių, lūpų dažai, monetų, raktų, kortelių,mažų žaislų. - Tai madinga šviesus krepšys yra puikus rungtynės su suknelė ir sijonas.Geriausias Gimtadienis, Velykos, Helovinas, Kalėdos ir kitų specialiųjų festivalis.Specifikacijos: - Medžiaga: PVC Pakuotės turinys: - 1 x Pečių Maišą Pastabos: 1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Žymos: misaki kambarinės apranga, vandens filtro apsodo, pažadas žiedai dino, pažadas žiedas plokštumos, misall plaukų augimą, p40 lite biologinio pavojaus, pažadas žiedai vaikinai, p40 lite atveju likimas, voopoo vmate 2 vnt.

Makiažas maišelį Daugkartiniai Butelis
Elemento Aukštis 1
Elemento Tipas Kosmetikos Atvejais
Medžiagos Sudėtis PVC
Formos Dėžutė
Elemento Plotis 1
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Pagrindinė Medžiaga PVC
Elemento Ilgio 0
Modelio Numeris Užtrauktukas Aplinkos Apsaugos PVC Skaidri Kosmetikos Krepšys
Prekės Svoris 1
Modelio Tipas Kietas
Stilius Atsitiktinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai