Tingus Susan Sukasi Ratas, Virtuvė Organizatorius Sandėliukas Stalviršio Saugojimo Bin Dropshipping

w36563

€10.62

-5.23

€15.85

-32 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Išlaikyti Viskas Organizuota: Tai Tingus Susan sukasi ratas, padidina jūsų virtuvės countertop vietos.Su patefonu, prieskoniai, pagardai, gėrimai arba kavos šaldytuve gali būti įdedamas virtuvės, spintos, ar šampūnas, kondicionierius ir kiti tualeto reikmenys ir gali būti laikomi tvarkingai.

2. Kelių priežasčių: Mūsų ratas yra puikus savo persirengimo spintos ir giliai bazė spintos, ir ratas, tinka buteliai, skardinės, prieskonių maišeliai, kepimo reikmenys, užkandžiai ir pan.

3. Platus Programas: Tai sukasi ratas, tinka kiekvienam vietos jūsų namuose ir biure, kuris yra tinkamas virtuvė, vonios kambarys, rankdarbių kambarys, hobio kambarys, garažas, dirbtuvės, virtuvės ir pan.

4. Aukštos kokybės Medžiagos: Tingus Susan ratas yra pagamintas iš patvarios ir ekologiško plastiko, ir rutulinių guolių, pagal bazė yra patvarus nerūdijančio plieno.Ir tai yra neslidus paviršius, ir ji yra lengvai valyti su vandeniu ir skudurėliu.

5. Skaidrios ir Praktiška: skersmuo ratas yra apie 11.8 cm/30 cm, o aukštis yra apie 3,5 colių/9cm.Šis ratas yra pakankamai laikyti savo dienos poreikius.Ir jos 360 laipsnių besisukantis dizainas leidžia lengvai peržiūrėti ir gauti dienos poreikius.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Tingus Susan Ratas

Medžiaga: ekologiškai švarus plastikas + nerūdijančio plieno kamuolys

Spalva: skaidrus

Dydis: apie 11.8 cm/30 cm skersmens, 3,5 colių/9cm aukščio

Grynasis svoris: apie 500g

Pakavimo Sąrašas:

1*Patefonu

Žymos: etninės kilimas, didelis tingus susan, bin šiukšlių, tingus susan ratas, virtuvės, 360 sukasi makiažas organizacijos, konteinerių sandėliukas, lauke sandėliukas, virtuvės ratas, guolių tingus susan, sandėliukas lauke organizatorius

Tipas Dėklai & Dėžes
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas waasoscon
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai