Kvėpuojantis lengvas Vandeniui Quick Dry Atsitiktinis Kelnės Vyrams Vasaros Kariuomenės Karinių Stiliaus Kelnės, vyriški Taktinis Krovinių Kelnės Vyras

w36779

€15.11

-7.77

€22.88

-33 %

Nauja prekė

įstaiga,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Sveikinu!Jūs turite rasti tikrą gamintojas gali turėti mažiausią pirkimo kainą.

Ypatybė:

1. Lengvas, tampus ir patvarus tactical kelnes. 2.75" plotis diržo kilpos leisti pločio diržai ir raukšlių atsparus.

2. Komfortas-Fit Elastinga Juosmens - Šių ripstop krovinių kelnės pasigirti plečiama juosmens puikiai tinka greitai reaguoti, nuslėpti pistoletai ir patogumą dėvėti.

3. Patikima Ilgaamžiškumas - Trigubas siuvinėjimas armavimo pagrindinių siūlių ir streso taškų, atlieka šiuos darbus kelnės vyrams funkcija sustiprinta susiuvimo lauko atsparumą

4. Lengvai Judėti-Gusseted tarpkojo suteikia daug patogumo ir kambarys.Įrašo apačioje kaklaraištis ir vidaus kelio trinkelėmis kišenės yra pasirengę funkciniai poreikiai, atšiaurioje aplinkoje, pavyzdžiui, pelkių,džiungles, kalnus.

5. Nesvarbu, ar esate vyksta medžioklė, išvykos pėsčiomis, takas jojimo, ar planuojate SWAT puolimą,dirbančių ne,tai taktinis ziajać gali atlaikyti įvairių klimatas

Specifikacija:

Medžiaga: 65% Nailonas+35% Spandex

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis: M-2XL

Skelbimas:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalva

Prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl rankinis matavimas

Azijos Dydis yra mažesnis nei ES/JAV/UK dydis,Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš perkant.

Jei jūsų dydis yra netinkamas, prašome susisiekti su mumis ir pateikti produkto etiketėje numeris arba matavimo schema.Mes teikiame sprendimus.

Dydis Juosmens Klubai Ilgis

M: 77cm-80cm 95cm 104cm

L: 80 cm-83cm 100cm 105cm

XL: 83cm-87cm 106cm 105cm

2XL: 87cm-92cm 110cm 107cm

1 x Kelnės

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).Žiūrėkite žemiau pristatymo laikas rinkti kiekybinius duomenis:

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.pajudek.lt!Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: mėtų krovinių kelnės, menorah, žygiai kelnaitės vyrams, pathwork kelnės vyrams, lipdukas hikking, ziajać darbo, krovinių ziajać, taktiškas karinei pramonei, ziajać taktinis, lauko darbo drabužiai vyrams

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Feature1 Lengvas, tampus ir patvarus tactical kelnes
Medžiaga 65% Nailonas+35% Spandex
Apima 1 x kelnės
Medžiagų Technologijos tarpininku
Feature2 2.75" plotis diržo kilpos leisti pločio diržai ir raukšlių atsparus.
Dydis M-2XL
Elemento Tipas Visas Ilgis
Lytis VYRAI
Modelio Numeris Pėsčiųjų Kelnės
Komfortas-Fit Elastinga Juosmens Patikima Ilgaamžiškumas - Palengvinti Judėjimo
Uždaryti Tipas Užtrauktukas Skristi
Prekės Pavadinimas Swokii
Sportas Tipas Kempingas & Žygiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai