Nauja
DIABOLIK MĖGĖJAMS Sakamaki Kanato 52cm MEŠKIUKAS Cosplay Žaislas Anime Įdaryti & Pliušinis Animacinių filmų Lėlės

DIABOLIK MĖGĖJAMS Sakamaki Kanato 52cm MEŠKIUKAS Cosplay Žaislas Anime Įdaryti & Pliušinis Animacinių filmų Lėlės

w37040

€22.53

Nauja prekė

Prekė: DIABOLIK MĖGĖJAMS Sakamaki Kanato 52cm MEŠKIUKAS Cosplay Žaislas Anime Įdaryti & Pliušinis Animacinių filmų Lėlės Apima: 1 lėlės Medžiaga:PP Medvilnė Kilmės Vieta: Zhejiang, Kinija (Žemyninė) Dydis: Aukštis 52cm Mokėjimo

Mes gauti mokėjimo ESCORW(Alipay) tik,.ESCORW(Alipay)

yra SAUGUS ir patikimas būdas tvarkyti visų mokėjimų pavedimai, tiek pirkėjų ir pardavėjų.

Siuntos 1.Ekonomikos Int ' l Shipping Kinija Paštu, Oro Paštu,Numatomas Atvykimo Laikas: apie 15-40 dienų.Pristatymas į rusijos Federacijos,Vidurio Rytuose,Rytų Europoje,Pietų Amerikoje,Afrikoje užtruks daug ilgiau laiko. 2.Greitas Int ' l Shipping pagal USPS/DHL/EMS.Numatomas Atvykimo Laikas: apie 5-10 dienų.Pristatymas į rusijos Federacijos,Vidurio Rytuose,Rytų Europoje,Pietų Amerikoje,Afrikoje užtruks daug ilgiau laiko.

Grąžinimo politika

100% pinigų grąžinimo arba laisvą keitimąsi, jei jums buvo ne malonu su juo kokybės problema, kreipkitės dėl pinigų grąžinimo arba prekės išsiųsti.

Jei jis buvo prarastas ar sugadintas dėl laivybos būdas, Prašome nedvejodami palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, apie problemas, susijusias su produktų, prašome kreiptis į mane pirmą kartą.

Žymos: anime katytė apranga, meškiukas kostiumai, suknelės, krepšys diabolik mėgėjams, žaislas diabolik mėgėjams, plakatai diabolik mėgėjams, milžinišką meškiukas kostiumai, animacinių filmų meškiuko kostiumas, meškiukas kostiumai, šuniukas meškiukas kostiumas, fancy dress kambarinės apranga

Temos DIABOLIK MĖGĖJAMS
Lytis Unisex
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Specialios Paskirties kasdien
kilmės vieta Kinija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai