Paklode su mėlyna elastinga juosta gėlių spausdinti patalynės, čiužinių užvalkalai įrengtas lapas rinkiniai su elastinga už 150x200 cm

w37530

€7.90

Nauja prekė

Paklode su mėlyna elastinga juosta gėlių spausdinti patalynės, čiužinių užvalkalai įrengtas lapas rinkiniai su elastinga už 150x200 cm

Pagalvės užvalkalą turi būti perkamas atskirai

Produktas apima: 1 vnt lapo

Audinys: 100% poliesterio audinio

Plauti

1. Tai gali būti plaunami skalbimo mašiną

2. Tai geriau plauti su šaltu vandeniu

3. Nemaišyti su skalbimo tamsūs audiniai

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo.

3) Jei jūs negalite mokėti iš karto po uždarymo aukciono, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Išmoka turi būti baigtas per 3 dienas.

1. Laivybos visame pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO / FPO)

2. Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Adresas, jūsų, kad Turi rasti savo pristatymo adresą?

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. Tranzito laikas paslaugą teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei jums nėra gavę siuntą, per 30 dienų nuo mokėjimo, susisiekite su mumis.Mes sekti siuntą, ir mes su jumis susisieksime kaip galima greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlis, už greitą pristatymą.

8. Pristatymo terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir nesiųsime jums grąžinti pinigus ar pakeisti.JOKIŲ išimčių!Laivybos išlaidos yra dengiamos pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti ir savo užsakymo numerį.

3. Mes grąžinsime bendra suma laimėjusio pasiūlymo, kai prekės buvo gautos į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai ir priedai įtraukti, kai pirkėjas ir pardavėjas atšaukti sandorį www.pajudek.lt.Arba, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4 laikysime visas siuntimo išlaidas, jei prekės (- ių), yra ne viena (s) reklamuojamos.

Žymos: gėlių lapas rinkinys, įrengtas, paklode su antklodė padengti, lova padengti rinkinys, elektronų cigarečių vape, tinka lapas, nustatyti lapo, paklodės mi, antklode padengti saulėlydžio, lapo su gumos juosta, elastinga padengti lova

Modelio Tipas scenic
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Reitingas Kvalifikuotas
Medžiaga 100% Poliesteris
Audinio Skaičius 40
Svoris 0.2-0.6kg
Modelio Numeris xs7-gdwp001-1
Siūlų Skaičius 400TC
modelis SPAUSDINTI
Stilius Paprastas
Tipas Įrengtas Lakštai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai