Pasirodo Gumos "Apple" (bananų arba Morkų ar duona) 1pcs kaina Kingmagic Magija Vaisių Magija Rekvizitai Magija Gudrybės

w37910

€6.76

-1.49

€8.25

-18 %

Nauja prekė

29 610124

Mišrios kad yra, plz susisiekite su mumis.

trademanager: cn110930552

Aprašymas

Pasirodo Gumos "Apple" (bananų arba Morkų ar duona) Kingmagic Magija Vaisių Magija Rekvizitai Nemokamas Pristatymas

Pls pasakykite man, kuris vaisius jums reikia.

Veiklos rezultatai:

Modeliavimo vaisiai gali būti sulankstyti, greitas atsigavimas, lengva nešiotis, nebijo sutraiškyti.

Kaip įprasta, vaisių dydį.

Rekvizitas, labai universalus ir gali būti įvairūs spektakliai.

Tinka veiklos išnyko, arba vaisių arba vaisių mesti į auditoriją Juokinga !!

Jo privalumai:

1. atrodo labai reali,

2. Spalva yra labai natūralus

3. vos per paslėptų delno

4. daug kartų savo pradinio dydžio, kaip mažas compressible

5. laisvė nuo priežiūra Pasirodo Gumos "Apple"

gali būti paslėpti jūsų ranka labai lengvai .Įsivaizduokite, gamina keletą "Apple" iš bet kur per savo šou, sukurti linksmas ir originalus "Veikia Kamštukas", kuris generuoja daug juokiasi iš auditorijos.Kokybės daiktas, kad turėtų būti pateikti apie kiekvieną komedija akto magas ' s repertuaras.Puikus produktai, profesionalus magas.Jie yra labiau realistiškas nei porolono ar kempinės produktai, ir gali būti naudojamas colių atstumu nuo žiūrovų.

Pasirodo Guminių Bananų

Dirbtinė nekilnojamojo bananų .Dydis: 7.5 cm maždaug.Rankomis dažyti įvairių atspalvių, todėl atrodo taip tikroviškai, kad jums turi būti labai arti (cm) siekiant suvokti, kad nėra realių vaisių.Jūs galite paversti geltona nosinė, kad bananų ar atvirkščiai.Įsivaizduokite, gamina keletą bananų iš bet kur per savo šou, sukurti linksmas ir originalus "Veikia Kamštukas", kuris generuoja daug juokiasi iš auditorijos.Kokybės daiktas, kad turėtų būti pateikti apie kiekvieną komedija akto magas ' s repertuaras.Puikus produktai, profesionalus magas.Jie yra labiau realistiškas nei porolono ar kempinės produktai, ir gali būti naudojamas colių atstumu nuo žiūrovų.

Pasirodo Gumos Morkų

gali būti paslėpti jūsų ranka labai lengvai .Įsivaizduokite, gamina keletą Morkos iš bet kur per savo šou, sukurti linksmas ir originalus "Veikia Kamštukas", kuris generuoja daug juokiasi iš auditorijos.Kokybės daiktas, kad turėtų būti pateikti apie kiekvieną komedija akto magas ' s repertuaras.Puikus produktai, profesionalus magas.Jie yra labiau realistiškas nei porolono ar kempinės produktai, ir gali būti naudojamas colių atstumu nuo žiūrovų.

Dirbtinė nekilnojamojo Morkų .Dydis: 6.8 cm maždaug.

Pasirodo, Duonos, Batono,

Tai yra vienas iš labiausiai efektų, jūs kada nors atlikti!Kiekvienas, kuris mano, tai mano, Papildomų Dimensijų Erdvėje yra vaizdo kamera pavyko!Nesuklyskite!Jums bus atlikti per kelias minutes gavęs jį!Be Fotoaparato apgauti, Jokių padėjėjų, ir be rankovių, galima pagaminti Batono iš savo PLIKOMIS RANKOMIS.

Kai jūs perkate magija, rekvizitas iš čia, aš atsiųsime jums produktus, mokymo elektroniniu paštu!!!

Atlikti vaizdo įrašas:

v.youku.com/v_show/id_XNjM0OTY3NDM2.html Pasirodo Gumos "Apple"

Pasirodo Guminių Bananų

Pasirodo Gumos Morkų

Pasirodo, Duonos, Batono,

Pakuotė

1 x Rodomi Gumos Obuolių/Bananų/Morkų/Duona

Mokėjimo

1.Mes priimame sąlyginio Deponavimo, Viza, "MasterCard", "Moneybookers", " Western Union, ebs.kaip mokėjimo būdą tik.Ir mokėjimo laiku bus labai dėkingi.

2. Visi mokėjimai turi būti patvirtinta. (Shipping ir billing adresai turi sutapti).

Pristatymas

1.Paprastai, mes išsiųsti elementą per 2-5 darbo dienas po to, kai gavo mokėjimo.

2.Pristatymo Laikas ir Pašto išlaidos:

----Mes laive elementą Arimail sklypo nutylėjimą, jis yra nemokama pašto mokestį.Normalios būklės, tai užtruks apie 10-30 darbo dienų per Arimail siuntų pristatymo.Kai kuriose šalyse ar kaimo vietovėse,tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, nes mažesnis dažnis oro ir tikrinimo visoje užsakymą.

----Galime pasiūlyti express pristatymas, pavyzdžiui, EMS/DHL.Normalios būklės, tai užtruks apie 3-7 darbo dienos per express pristatymas.Jei norite, express pristatymas, prašome susisiekti su mumis, mes caculate pašto jums, ar jūs galite patikrinti, Laivybos ir Pakuotės nuoroda.

3.Mes jums pasirinkti tinkamą pristatymo acoording į savo šalį, kaip siekti greičiausias ir patikimas pristatymas už užsakymą.

4.Jei negavote siuntą, praėjus 30 dienų po to, kai mes išsiųsti yout užsakymą, prašome susisiekti su mumis.Mes padėsime patikrinkite pristatymo informaciją ir išspręsti šią problemą už jus.

5.Prašome pastebėti, kad pirkėjas turi būti atsakingas už (atveju) visi mokesčio arba PVM, bet kokiomis aplinkybėmis.

Ruturn/Rufund

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra pirkėjo .

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,

PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Atsiliepimai

1.Mūsų atsiliepimai yra LABAI svarbus mums.Mes jaučiame, kaip mes siūlome 5 žvaigždučių paslaugų ir būtume labai dėkingi, 5 žvaigždučių reitingą dėl savo atsiliepimą.Mes visada grįžti teigiamų atsiliepimų jums taip pat!Jei dėl kokios nors priežasties manote, neturėjo 5 žvaigždučių sandorį, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti šią situaciją.Ačiū!

Žymos: magija, tomas akmens, magic žiedas žaislas, magija scenos, popierinis maišelis apgauti, gaisro rinkinys magic, david roth, karstas medienos, Karalius Magija, dega magija

Dydis Aprašymas Ryškių spalvų, kaip ir vaizdo
Įspėjimas Null
spalva Rožinė
Yra Instrukcija No
Dydis One Size
Savybės Lengva Padaryti
Medžiaga Guma
Amžius Suaugusieji
Veiklos Formos Close-up Magic
Tipas Vaisiai
Modelio Numeris G1420
Magija rekvizitai tipas Įvairių rekvizitas
Prekės Pavadinimas Karalius Magija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai