Japonų Ukiyo-e vaizdo banga drobės Kanagawa banglenčių fudzijama kraštovaizdžio sienos meno plakato spauda už kambarį tapyba

w38157

€12.01

-9.06

€21.07

-42 %

Nauja prekė

1. Kainos yra už vieną sklypą, kiekvienas dydis atitinka įvairių kainų ir skirtingos nuotraukos, prašome atkreipti dėmesį, kad pasirinkti dydžių ir nuotraukas.

2. Visi produktai nėra jokių rėmų ar papildomų sienų, nuotraukos santykis bus reguliuojamas pagal dydį pirkote (šiek tiek suspaustas arba apkarpytos).

3. VISI produktai yra profesionaliai išspausdintas su priemoka dažai aukštos kokybės vandeniui matinis drobės, dažai, mes pasirinkti yra aukštos kokybės ekologišką pigmento rašalu, bet tai yra normalu, visos spausdintos produkcijos turi šiek tiek rašalo, kvapą.

4. Spalvos matote savo monitoriuje gali būti arti, kas spausdinama, tačiau dėl skirtingų monitorių spalvų kalibravimo, puikiai tinka negali būti garantuotas.

5. Kiekvienas plakatas rankomis skintos ir matavimo, gali būti klaida apie ±2 mm), kuri neturi įtakos montavimo poveikį.

Žymos: kanagawa banga, 25mm objektyvas, fuji kalno, JAPONIJA, ando, gotikos tapetai, hokusai banga, japonija plakatas, dekoro surf, japonų klasikinės tapybos,

Vidutinis Aliejus
Dalykai Kraštovaizdžio
Stilius Klasikinės
Yra Protingas Prietaisas No
Rėmelio režimu Neįrėminti
Kilmės KN(Kilmės)
Rėmas No
Paramos Bazės Drobė
Medžiaga Drobė
Tipas Drobė Spaudiniai
Modelio Numeris YCAQ
Forma Butas
Formos Vertikalus Stačiakampis
Technics Purškiamojo Dažymo
Originalus No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai