Nauja
Sodo Traukinio 1/87 C64K atidaryti automobilio 20 pėdų konteineris, krovininis automobilis Kinija traukinio modelis

Sodo Traukinio 1/87 C64K atidaryti automobilio 20 pėdų konteineris, krovininis automobilis Kinija traukinio modelis

w38232

€39.38

-27.38

€66.76

-41 %

Nauja prekė

Sodo Traukinio 1/87 C64K atidaryti automobilio 20 pėdų konteineris, krovininis automobilis Kinija traukinio modelis

Išorinė pakuotė: kartoninė dėžutė, dydis (ilgis, plotis ir aukštis): 282mm x 92mm × 45mm, modelis, dydis (ilgis, plotis ir aukštis): 164mm × 36mm x 38mm.

(Bangko + išorinės pakuotės) svoris: 150g; (atviras automobilis + du konteinerius) svoris 100 g; (atviras automobilis + du konteinerius + išorinės pakuotės) svoris: 190g;

Įranga: šoninių durų priima naują duris pin prietaisas su presavimo mechanizmą.

Dydis: santykis yra 1:87.

Nekilnojamojo transporto priemonės informacija: C64K universalus gondola yra multi-purpose gondola suprojektuoti ir pagaminti Kinijoje, kad atitiktų įvairius reikalavimus, transportavimas ir pagreitinti sunkvežimių gabenimas.Jis gali vežti krovinius, pavyzdžiui, konteinerių, medienos, akmens anglių šachtos ir kietų, birių medžiagų.Skaičių jo gamyba yra taip pat palaipsniui didėja.

Istorinis pasakojimas: siekiant, kad universaliųjų gondola tinka sunkiųjų kartu traukinių ir iškrovimo savivartis reikalavimus, 1988 m., remiantis C62A(N) tipas gondola, pabaigos, siena, šoninės sienos ir durys buvo gerokai patobulinta ir sustiprinta.Stabdžių prietaisas priima įvedimo virškinti, užsienio ir šalies viduje, sukurtos naujos stabdžių technologiją.Vežimėlio priėmė patobulintą 8A, ir modifikuota versija yra C64. Nuo tada, C64 gondola buvo įdėti į masinę gamybą ir tapo pagrindinis tipas bendrosios paskirties gondola Kinijoje.2001 m., siekiant patenkinti plėtros reikalavimus Kinijos geležinkelio vagonų, C64T su 8AG ir 8G vežimėliai, C64K su K2 vežimėliais ir C64H serija su K4 vežimėliai buvo sukurta remiantis C64. Universalus gondola.

Pirmas Teisingas įrengimas

1. Bėgiai turi būti tinkamai įdiegta.Netinkamo įdiegimo rezultatas bus nuriedėjimo nuo bėgių horizontalios traukinio ir vargšų maitinimas.

2. Montuojant bėgiai, būtina pritvirtinti turėklai kartu ir užtikrinti, kad bėgiai yra tinkamai prijungtas.Geležinkelių sąnarių forma uždaroje grandinėje, bėgiai, bėgiai.

3. Montuojant bėgiai, įsitikinkite, kad sąnarių tinkamai sujungti geležinkelio bėgiai kartu, kad bėgiai turėti stabilias elektros laidumas ir kelio paviršius yra plokščias, kuri yra svarbi valdant traukinį.

4. Po bėgiai yra sumontuoti, patikrinti visų jungčių ir įsitikinkite, kad bėgiai yra glaudžiai susijęs ir plokščias.Jokių iškilimų ar iškraipymai gali būti swiped pirštų ant geležinkelio bėgių paviršiaus patikrinti.

5. Pastaba: negalima skaidrių jungtis po geležinkelio bėgiais, todėl neteisinga ryšius.Jokių problemų, gali būti ištaisytas kruopščiai tikrinti kelio ryšį ir padaryti nedideli pakeitimai su mažos replės.

6. Pastaba: Jei įdiegta geležinkelių turi būti perkeltas, reikėtų pasirūpinti, kad būtų išvengta lenkimo geležinkelių bendras.Tai geriausia pereiti bėgių po to, kai ji yra įdiegta.

Antra ryšys maitinimo šaltinis

Keitimas: siekiant išvengti gaisro ir elektros smūgio, prašome neleiskite transformatorius lietaus ar sušlapti.

pastaba:

1. Siekiant išvengti elektros smūgio, prašome neatidaryti dangčio.Nėra jokių detalių, kurias vartotojas galėtų remontas.Jei yra kokių nors problemų, prašome susisiekti su profesinės pataisyti.

2. Norėdami išvengti elektros smūgio, prašome prisijungti, kad transformatorius KINTAMOSIOS srovės maitinimo lizdą, vonios ar kitų drėgnų vietų.

3. Reguliariai patikrinkite, ar laidai, žvakės, korpusai ir kitos dalys už žalą, ir sustabdyti naudojant juos, kol jie yra suremontuotas.

4. Kištuko kelio maitinimo laido kištuką (geležinkeliu) tiesiogiai į maitinimo jungties galia geležinkelių, ir tik vienas maitinimo šaltinis gali būti naudojami tame pačiame kelyje sistema.

5. Nejunkite greičio reguliatorius su maitinimo šaltinis.Pirmiausia turite įjungti valdiklio greičio rankenėlę į 0 arba ne.

6. Kištuko kelio maitinimo laido kištuką (su valdiklis), tiesiai į lizdas valdytojo STEBĖTI

7. Kištukas transformatorius išvesties kabelį į greičio reguliatorius "16V AC Į" pozicija.

veiklos

Kištukas transformatorius į elektros energijos tiekimo ir lėtai sukite greičio rankenėlę ant valdytojas pradėti maitinimui kelio.

Į kelionės kryptį, priekyje yra kontroliuojama ir krypties pasirinkimo mygtuką (KRYPTIS) virš valdytojas.Keisti judėjimo kryptį priekyje, prašome kreiptis greičio rankenėlę į 0, tada paspauskite krypties pasirinkimo mygtuką į kairę ir į dešinę, kaip reikia.

Vieta tos pačios serijos automobiliai ant bėgių, ir automatinis ryšys gali būti realizuotas tiesiai.

Pastaba: Kai ne vienas jau yra, prašome neleiskite transformatorius vykdyti, kuris suteiks visą traukinį.Prašome atjunkite transformatorius, kai jo nenaudojate.

Prijunkite AC reikmenys (tik valdytojai su šiuo prietaisu)

Paspauskite AC vadovas (pilkas mygtukas), lyno į duobę mygtuką, ir prijunkite KINTAMOSIOS srovės jungtis, kitas galas.

Tokių, kaip: gatvės žibintų, jungiklis valdikliai ir kt.

Patikrinkite elementus, kai traukinys nėra paleisti arba sustabdyti:

1. Įsitikinkite, kad transformatorius yra įjungtas į lizdą su tašku;

2. Įsitikinkite, kad visi priekiniai ir automobilio ratai yra ant kelio;

3. Įsitikinkite, kad visi maitinimo laidai yra tvirtai sujungti;

4. Patikrinkite ir įsitikinkite, kad bėgių kelias yra įdiegtas teisingai;

5. Jei jūsų traukinys hitai guzas ar derails bet kur ant kelio, sąnarių vienas takas negali būti įrengtas, prašome iš naujo įdiegti

Žymos: įrangos pardavimas, biuro įrangos blokai betmenas, traukinyje piko, led traukinio modelis, siku žaislas, ho scale modelio traukinių varikliai, nustatyti traukinio ho, ho, 187 geležinkelio bėgių, traukinių modelių 187, ho scale

Modelio Numeris C64K
Sertifikavimo CE
Temos Transportas
Medžiaga Plastikiniai
Masto 1
Įspėjimas NO
Prekės Pavadinimas goni
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius 8~13 Metų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai