Vietoje Dumblių Atstumiantis Agentas Bakas Moss Valiklis Akvariumo Žuvų Bako Valymo Milteliai RJ-Drop

w38313

€4.30

-1.83

€6.13

-29 %

Nauja prekė

Dumbliai Atstumiantis Agentas Bakas Moss Valiklis Akvariumo Žuvų Bako Valymo Milteliai RJ-Lašas Aprašymas:

Savybės:

1. Iš karto pašalinti pernelyg didelį dumblių chlorella, samanų, o tekinimo tvenkinio į krištolo skaidrumo vandens, Dumblių, Repelentas Medžiaga.

2. Valymas jūsų tvenkinio, niekada nebuvo paprasčiau prieš, nes tai yra ekonomiškai efektyvi, tvari, saugiausias būdas išlaikyti švarų vandenį į jūsų tvenkinių!

3. Saugus ir Veiksmingas: Jis yra pagamintas iš saugaus, nekenksmingos junginiai, kurių nedarytų žalos žuvų ekosistemos ir gyvenimo trukmę.Pagerina sveikatą ir gyvenimo trukmę jūsų mylimasis žuvys.

4. Sumažinti ir Kontroliuoti Dumblių Egzistavimą: Ji skaido negyvas dumblių ir suskaldyti lapai ir žolės iškarpų ir akmenis paversti vandenį į jūsų tvenkinių į krištolas!

5. Greitai, nereikia rankiniu būdu pašalinti nešvarumai; - pašalinti nepageidaujamas moss į didelio greičio ir efektyvumo kontrolės ir dumblių augimo vandenyje.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

2. Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs proto, prašome ne kainos pasiūlymą.

Specifikacija:

Tipas: Dumblių Atstumiantis Agentas

Produkto Svoris: 50g

Komplektą Sudaro:

1 x Dumblių Atstumiantis Agentas

Žymos: akvariumo filtras, papildomas, akvariumas papuošalai žvaigždžių karai, akvariumas cleaner, 12 rvs aqarium cleaner, akvariumas fondo cleaner, žalia samanų valiklis, už septinių rezervuarų, akvariumą valyti, Lašas siuntėjo, galvos odos šveitiklis

Medžiaga Kita
Tipas žuvys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai