LED Stalo Lempa su Belaidžio tinklo Kroviklis 3 Ryškumą Akių-Rūpestinga stalinės Lempos Belaidžio Įkrovimo Šviesos Stalas

w38773

€8.76

-3.76

€12.52

-30 %

Nauja prekė

LED Stalo Lempa su Belaidžio tinklo Kroviklis 3 Ryškumą Akių-Rūpestinga stalinės Lempos Belaidžio Įkrovimo Šviesos Stalas

Įtrauka:

Rungtynės šviesos atmosfera aplinką!Šalta balta šviesa yra puikus darbo, o šiltai balta šviesa yra ideali vieta atsipalaiduoti Perjungti šiltai ir šaltai balta šviesa, paspaudus pultelio mygtuką.

Aptakus ir modernus dizainas atrodys fantastinis namuose ar biure!Ne slydimo pagalvėlės išvengti lempos stumdomas nemirgantis akių apsauga, šviesos Diodai.Lengvas ir kompaktiškas leidžia jums lengvai judėti šviesos aplink.

360°!Stipri ir lanksti kaklo truks net po daug posūkiais ir atlankos.Pasukti lanksčia gooseneck 360°!Visada turime šviesos puikus kampas su lengvai reguliuoti dizainas.

Integruotas belaidis kroviklis, bus suteikti jums su kitu patogus įkrovimo galia. 10W greito įkrovimo produkcija bus įkrauti savo telefoną greičiau nei standartinis bevielis įkrovikliai.

Prietaisai su įmontuotu greitai įkrauti/įprasto įkroviklio belaidis imtuvas(suderinamas su "samsung" Note8,iPhone 8,ir t.t.); Prietaisas su outerface belaidžio įkrovimo imtuvas, (suderinamas su "Samsung" Galaxy s3,s4,s5,atkreipkite Dėmesį, 3,4 Pastaba, "HUAWEI", "LENOVO", XIAOMI ir kt.);Prietaisai su belaidžio įkrovimo imtuvas jo apsauga atveju suderinamo "iPhone 5 " /5s", "iPhone 6", " iPhone 6p ir kt.)

Aprašymas:

Įėjimo įtampa: 5V/2A 9V/2A

Išėjimo galia: 10W&7.5 W&5W

Dydis: 160*85*268MM

Šviesos spalva: balta šviesa/šiltas šviesiai/tamsiai šviesos

Pakuotės dydis: 175*105*65mm

Ant pliko metalo svoris: 163g

Produkto svoris: 226g

Komplektą sudaro:

1x LED Stalo Lempa

1x Įkrovimo kabelis (1m/2A)

1x Instrukcija

1x Pakuotė

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Žymos: lempos tabl, įrašo stalo lempos, stalo lempos led usb, stalo lempos usb, stalas led, lempos chi, flexo led, stalo lempa su belaidžio charg, stalo lempos šiuolaikinės, led tyrimas

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai