Elektros Dinozaurai Modelis Žaislas Didelio Dydžio Pėsčiomis Purškimo Dinozaurų Robotas su Šviesos, Garso Sūpynės Modeliavimas Dinozaurų Žaislas Berniukui Dovana

w39113

€5.14

-1.37

€6.51

-21 %

Nauja prekė

Aprašymas:

1.Fantastinis Dizainas su Rūko Purškimo Funkcija: dinozaurų gali spray mist su raudonos šviesos, o kas kelias sekundes, tiesiog kaip ugnis prasiveržė iš burnos.Yra įmontuotas vandens atveju galva, ir jums tik reikia naudoti su sąlyga, plastiko butelį pripilkite vandens į skylę.Prašome atkreipti dėmesį, kad vandens kiekvieną pildymas gali pritarti tik kelis kartus rūkas purškimo sukelia vandens tūrį, apribojimas.

2.Aukštos Kokybės Medžiaga: bendras kūno yra pagaminti iš premium eco-friendly ABS medžiaga, ir ragais ir uodega yra aišku, minkštos silikoninės medžiagos, kuri negalės vaikams.Visos dalys yra išbandyta griežčiausių saugos ir kokybės standartų, aplinkosaugos, netoksiškas dėl mūsų dėmesio skiriant aukštos kokybės ir saugios žaislai vaikams.

3.Mechaninė Outlook " Dizaino ryškus judėjimas: bendras kūno yra surenkamos daugelio įvairių dydžių iš mažų dalių, tiesiog kaip robotas.Jo kaklas ir uodega gali purtyti, sparnai gali sūpynės, burnos gali judėti, ir stiprios kojos su ratukais, vaikščioti su simulative dinozaurų sprogimo.

4.Lengva Įdiegti ir Žaisti: Tik reikia įdėti 3 AA tipo baterijos, akumuliatorius, atveju ir įdiegti sparnai ir uodega ranka, užpildyti vandeniu galva, tada įjunkite įjungimo mygtuką.

5.Dėmesio: berniukų ir mergaičių amžius 3+. 3 AA tipo Baterijos nėra įtrauktos į paketą.

6.Gaminio Dydis: 47 x 27 x 17,5 cm.Prašome atkreipti dėmesį, kad produktas yra su Kinijos paketą ir anglų produkto instrukcija. 100% Klientų Pasitenkinimo ir aukštos kokybės produktų, kaip mūsų tikslas, jei jūs turėjote kokių nors klausimų ar rūpesčių, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes jums rasti geriausią sprendimą, išspręsti.

Techniniai duomenys:

Dinozauras muzika / apšvietimo funkcija, pradėti jungiklis,

Kaip dinozaurai perkeltas į priekį,

jų kojos ir sparnai persikėlė tuo pačiu metu,

Po atstumas, stop , uodega , kaklas , sūpynės , burnos uždaryti

Elektriniai garso ir šviesos dragon dinozauras

Aplinkos apsaugos plastiko + elektroniniai komponentai

Pakuotė:

1* Vaikščioti Dinozaurai

Žymos: robotas, katė robotų žaislai, žaislas dinozauras, paukščių kalbėti, dino lempos, robotas žaislas, tyrannosaurus rex, interaktyvus žaislas dinozaurai, pet robotas, dinozaurų robotas žaislas

Prekės Pavadinimas Liplasting
Brūkšninis kodas No
Sertifikavimo 3C
Gyvūnai Dinozaurai
Medžiaga Guma
Baterija Įskaitant
Amžius 2-4 Metai
Klasifikacija Elektroninis
Lytis Unisex
Įspėjimas no
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Pėsčiomis Purškimo Dinozauras
Temos Elektroninis
Savybės Interaktyvaus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai