2in1 LED Šviesos Silikono Šildymo Veido Valikliu Masažas, Veido Valymas, Odos Šveitimas Plovimo Šepetys Odos Priežiūros Švaresnis Massager

w39125

€9.05

-9.04

€18.09

-49 %

Nauja prekė

Savybės

1. [Jonų + išvesti] Bioelectric srovė gali veiksmingai pašalinti makiažas liekanos ir nešvarumus, giliai poras ir gali dar labiau sustiprinti valymo poveikį naudojant medvilnės juostelę, susagstomą jungiamąją tvirtinimo žiedu.

2. [Jonų Švino] Veiksmingai pagerinti mitybos absorbcijos efektyvumas daugiau veiksmingų odos priežiūros, taip pat gali padėti išsaugoti jūsų odos priežiūros produktus.

3. [Vibracijos Masažo] Ultragarso vibracijos masažas gali efektyviai aktyvuoja odos ląstelių medžiagų apykaitą pagreitinti odos remontas, įtempia odą ir stiprina odos elastingumą.

4. [ Šiltas Gydymo ] Raminantis pastovaus šildymo masažas gali pagerinti audinių atsinaujinimo procesą, siekiant atverti poras ir pagerinti įsisavinimą, kremas, losjonas ir kitų odos priežiūros produktai palikti jūsų oda minkšta.

5. [Fotonų Terapijos] Skirtingus šviesos bangos išskirs teigiamą energiją, daugiafunkcinis odos priežiūra: RAUDONA šviesa gali padidinti kraujo apytaką ir skatina odos ląstelių išskirti kolageno ir pagreitinti medžiagų apykaitą, todėl jūsų oda tvirtas ir blizgus sklandžiai tekstūra; ŽALIA šviesa gali sumažinti odos aliejus sekreciją, naftai ir vandens balansą pasiekti neutralizavimo ir stabili valstybė; MĖLYNA šviesa gali slopinti spuogų augimą su anti uždegimas ir odos remontas poveikį sumažinti riziką, palieka randus.

6. [Continuous Malonumą] įmontuota įkraunama baterija, gali būti tiesiogiai powered by USB jungtį, galėsite naudotis galia per adapteris, maitinimo bankas, kompiuterių belaidžio veikimo, inkarinius nemokamai.

7. [Patogus Odos Priežiūros] Mini ir nešiojamų dizainas, jūs galite įdėti jį į savo rankinėje, kad būtų lengva pasiekti bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje, tinka ir namams ir kelionės naudoti, daugiafunkcinis dizainas išspręsti daugiau problemų ir įgyvendinamas daugiau sričių, padeda sumažinti veido raumenų įtampą ir nuovargį, pašalinti tamsius ratilus, akių maišelius, išnyks linijas ir raukšles & etc.

Specifikacijos

Medžiaga: ABS+Cinko Lydinio+Maisto kokybės Silikono

Spalva: Rožinė Raudona/Mėlyna(Pasirinktinai)

Atsparus vandeniui Klasė: IPX7

Išėjimo Galia: 5V/1A

Baterijos Talpa: 200mAh(Ličio Baterija)

Maitinimas: USB Įkrovimas

Gaminio Dydis: Apytiksl. 36*66mm

Pastaba:

Prašome leisti tam tikrą nuokrypį dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.

Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Pakuotė:

1* Pagrindinis Blokas

1* USB Kabelis

1* Naudotojo Vadovas

Žymos: mia veido valymo šepetys, veido šveitiklis, vyrai elektros veido valymo šepetys, šveitiklis vienodas, lumispa, veido šveitikliai darbo, valyti veido šepetėlis, mat pagal karšto, veido valiklis, sklandžiai silikono face brush

Function5
Function2
Prekės Pavadinimas Hailicare
Function3
Tipas
Function4
Prekių Kokybės Sertifikavimo BMK
Function1
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Šimtas šeši tūkstančiai septyni šimtai šešiasdešimt devyni

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai