160pcs/rinkiniai Spalvos Apvalus Lipdukai Skardinės Vandeniui Nuimamas Lipnios Virtuvės Indą Sandėliukas Uogiene Lipdukai prieskoniai

w39146

€3.86

-3.72

€7.58

-49 %

Nauja prekė

modname=ckeditor

♥ Išskirtinį dizainą 2 colių dydžio ir 8 dizaino stilių

(16+8 skirtingų dizaino stilių viename lape)

Vieno lapo dydis: 220*220mm,

vieno lapo svoris: 7 g

♥ Prašome sukurkite dominančių!

Atvira spinta šaldytuvas ir greitai rasti tai, ko norite, su spalvinga apvalių lipdukų.

♥ Puikus mason jar lentos " ženklas.

Naudoti jar etiketes ant prieskonių arba stiklainius, slapukas stiklainius ir saldainiai stiklainius, medaus stiklainis etiketės, kepimo sudedamųjų dalių, ir prieš vakarienę konteineriai.

♥ Niekada pabarstykite druskos ir cukraus!

Nereikia pradėti savo dieną su karčios kavos.Ši svarbi virtuvės aksesuaras yra geriausias etiketės, etiketės, šaldytuvas ar sandėliukas organizacijos.

♥ Super lengva valyti!

Vinilo medžiagos gali būti pakartotinai naudojamas, nuimamas juosta gali būti pašalintas ir indaplovėje galima plauti.Saugykla etiketė yra pagaminta iš aukštos kokybės vinilo ir gali būti nuvalyti vėl ir vėl.

♥ Tiesiog šlapias rankšluostis, servetėlės ir pakartotinai naudoti.

Custom asmeninį lipdukai yra būtina papuošti visi ypatingomis progomis (pavyzdžiui, Kalėdos, gimtadieniai, kokteilių šalys, vestuvės ir kūdikių dušai).

♥ Įdėti "PASIDARYK pats" etiketes ačiū korteles, šalis, dovanos, maisto parduotuvės, arba asmeninį vyno taurės ir stiklo butelių etikečių.Rūšiavimo negarantuoja jokio saugumo!

♥ Jūsų vaikas turės ne pasiteisinimų negali įdėti daiktus į reikiamą vietą.Mokytojai taip pat kaip kreida etiketės klasėje!

modname=images&cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

160pcs/rinkiniai Spalvos, Apvalios Etiketės ant Butelių Vandeniui Nuimamas Lipnios Virtuvės Indą Sandėliukas Prieskoniai, Uogienė Lipdukai

Žymos: stiklo lipdukas, stiker sienos, stiklainiu, dovanų aukso, tortas, pasukti prieskonių jar, Custom etiketės, dot lipdukas, popierius, Jar, jar prieskonių

Stilius Europa
Prekės Pavadinimas Tulequ
Taikymo Sritis Visos ke kaklaraištis plokštumos
Kilmės KN(Kilmės)
Specifikacija Multi-piece Package
Temos modelis
Kilmė Kinija
Medžiaga PVC klijuojamas lipdukas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai