18PCS Už Xiaomi Mi Robotas Dulkių siurblys Dalių Pakeitimas Mi Robotas S50 S51 už Roborock 2 Dulkių siurblys Priedų Rinkinys

w39237

€12.64

-8.07

€20.71

-38 %

Nauja prekė

Produkto Informacija:

Pavadinimas: Pagrindinis Šepetys Hepa Filtras Šoniniai Šepečiai Pakeisti Xiaomi Mi Robotas RoborockS50 S51 2 Dulkių siurblys Priedų Rinkinys

Techniniai duomenys:

Spalva: Picture spalva

Medžiaga: Plastikas

* Tinka Modelis: Už Xiaomi Už Roborock s50 s51 Roborock 2 Dulkių siurblys 2

Funkcija

- Xiaomi dulkių siurblių priedai yra aukštos kokybės.Ji yra pagaminti iš didelio stiprio ir aplinkai nekenksmingų medžiagų.

- Xiaomi priedai yra lengva pašalinti nešvarumus, dulkes ir šiukšles iš kampų ir briaunų veiksmingai.Ypač savo plaukų ir jūsų augintinio plaukų.

- Xiaomi priedai, dalys yra patvarios ir lengvai įdiegti, Kad jūsų XIAOMI robotų dulkių siurblys ir ilgiau.

Pakuotė:

Rinkinys 10vnt

1x Pagrindinis Šepetėliai

4 x HEPA Filtrai

2 x Šoniniai Šepetėliai

1 x Valymo Priemonė

18Pcs Rinkinys

2x Pagrindinis Šepetėliai

3 x HEPA Filtrai

3 x Šoniniai Šepetėliai

6 x Vandens Bako Filtrai

2 x Mop Medžiaga

1 x Peilis

1 x Šukos

Skelbimas:

1. Prašome leisti 1-5mm klaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Produkto Rodyti:

Vežimą:

1.Paprastai, mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas. 2.Prašome patikrinti, ar prekės yra geros būklės ir pasirašyti prieš pristatymas žmogus lapų. 3.Jei radote produktas yra pamestas arba sugadintas pakeliui.Prašome atkreipti foto ir tegul pristatymo vyrai ją patvirtinti.Tada mes padėsime jums padaryti jūsų prarasti. 4.Jei norite, kad produktai siųsti jums greitai, ar jums reikia skubiai, Prašome pasirinkti, DHL, "Fedex", UPS, TNT, AVS.jei manote, kad mokestis yra didelis, jūs galite susisiekti su mumis, mes patikrinti jūsų adresą ir jums pigiausias krovinių.

Garantija: 1. Visi produktai bus atidžiai bandymas prieš pristatymas.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema. 2. Pažadame, garantija, kokybė vieneri metai, ir mes pataisys nemokamai.Grįžti laivybos turėtų būti mokama pagal klientų. 3. Jei nesate patenkinti produkto, Prašome susisiekti su mumis.Mes suteiksime jums patenkinamą sprendimą.

Atsiliepimų: 1. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

2. Mes stengiamės, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus labai daug.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Žymos: dulkių siurblys osoji priedai, oficialus xiaomi, robotas žaislas, mi robotas dulkių sdjqr02rr, mi robotas, pėsčiomis rinkinys robotas, 330uf, xioami roborock s6, xiaomi mi robotas dulkių mop medžiaga, roborock s6

Modelio Numeris Dulkių Siurblių Dalys
Vakuuminis Dalis Tipas Šepetėliai
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai