18MHz Automobilio Radijas FM Band EXpander Dažnio Keitiklis už "Nissan"

w39617

€14.19

Nauja prekė

Automobilio Radijas FM Band Expander Dažnio Keitimas Konverteris shifter Japonija Pasaulyje 18MHz Už "Nissan" Aukštos kokybės kristalai visų mūsų fm diapazone tūrį didinančios priemonės, įsitikinkite, kad jūs tik klausytis kokybiško garso, ne pigūs vieną !

Japonijoje, radijo imtuvai yra pagaminti gauti dažnio 76Mhz į 90Mhz.Tačiau kitose šalyse, reikia kiek 108Mhz.Mūsų elektroninėje fm diapazone expander PLEČIA asortimentą Japonijos automobilių radijo iki 108 Mhz.

Jums gali patikti:

Įrengimas:

Norint gauti maksimalų efektyvumą iš savo padalinio, prašome vadovautis paprasta montavimo instrukcijos žemiau:

1. Pašalinti iš radijo brūkšnys arba gauti aiškų vaizdą antenos įėjimo lizdo radijo.

2. Atjunkite anteną švinas iš užpakalinės savo automobilio radiją.

3. Prijunkite anteną nukreipti į moterų lizdas, FM dažnių Išsiplėtimo.

4. Prijunkite male plug iš FM diapazone Expander į antenos lizdą radijas.

5. Prijunkite raudoną maitinimo laidą iš FM diapazone Expander iki +12 voltų maitinimo šaltinis jūsų automobilyje naudojant juodosios greitai bakstelėkite jungtis pateikta.Pageidautina naudoti pašarų priedų, kuri tiekia radijo.Tai bus užtikrinti, kad elektros energijai tiekti, o radijas veikia.

PASTABA.Jūsų FM diapazone Expander yra įžemintas per jūsų esamą antenos.Prašome įsitikinti, kad prietaisas yra aišku, bet juda pedalai, šildytuvo kontrolė ir kt.Jei jūsų transporto priemonėje yra sumontuota Įvairovę antenos sistemos prijungimas Grupė Expander į pagrindinį oro ir atjunkite sub - oro, tačiau mes rekomenduojame, montavimo Juosta, Išsiplėtimo ant kiekvienos antenos įvestį.

FQA: žemiau yra keletas dažnai užduodami klausimai .

1. Svarbu paleisti Juosta Expander 12 Voltų?

Grupė Expander yra skirta paleisti 12 Voltų.Yra prieinama 24 Voltų Juosta didinimo priemonės, taip pat dauguma 24 Voltų transporto priemonės turi 24 Volt-12 Volt konverteris paleisti stereo sistemos.

2. Kokios Radijo Stoties Double-Ups?

Bendra visų FM diapazone tūrį didinančios priemonės yra Radijo Stoties Double-Up sukelia lakusis 20Mhz pralaidumo į 14Mhz pralaidumo ( 88Mhz to108Mhz persikėlė į 76Mhz į 90MHz ) ir sutapimas Japonijos juosta FM diapazone ir Tarptautinių FM diapazone ( 88Mhz į 90Mhz ) pvz: Radijo Stotis 105.4 Mhz ir 95.4 Mhz bus tiek tune į automobilio radijo 85.4 Mhz.

3. Kas yra Radijo Dažnių baltos Dėmės?

Bendra visų Juosta tūrį didinančios priemonės dažnio harmonikos generuoja Kristalų laikrodžių osciliatoriai.Veiklos ir toliau gauna dažniai gaminti tuščią-dėmės ant dažnių reguliavimas diapazone.Už 10Mhz dažniu shift baltos Dėmės yra 90 ir 100Mhz už 12Mhz shift jie yra 96 ir 108Mhz for14Mhz shift 98Mhz už 16Mhz shift 96Mhz ir 18Mhz shift yra 90 and108Mhz.

4. Ar Band Expander pakeisti Automobilio Radijo Ekranas

Ne, Juostos Expander nekeičia radijo ekrane, ji tik pakeičia pirminį dažnį, kai tuned, programos į iš anksto pasirinkite atminties.

5. Yra FM diapazone didinančių preparatų visi tą patį ?

Jie yra ne visi vienodi.Jie gali dirbti, bet gali būti arba nepatenkinamų veiklos problemas.E.G.radijo trukdžių, silpnas signalas, netinkama bandwith.

6. Yra Radijo filtro svarbu?

Tai yra esminis reikalavimas siekiant atmesti nepageidaujamus dažniai kištis į perėjo FM dažnių Juostoje.Deja, dauguma šalių dažnio diapazonas yra pilnai išnaudojama, todėl kyla daug Ryšių Įranga operacinė aukščiau ir žemiau FM dažnių Juostoje.Pavojaus filtras veiklos rezultatas bus daugiau trikdžių tikimybę .

7. Galiu pakeisti automobilio radijas viduje naujus FM diapazone ?

Taip yra nedidelis skaičius rinkinių, kurie gali būti keičiamas, jie reikalauja keisti microcontroler programinės įrangos ir (arba) pakeisti imtuvo pak.Tai gali būti labai brangu, jei dalys yra.

8. Svarbu naudoti teisę oro veda ?

Oro veda, turi būti varžos derinama prie automobilio radijo ir antenų sistema.Naudojant neteisingai pajungtas pvz.75Ohm kabelis, kuris naudojamas kai kurių Grupė tūrį didinančios priemonės, dėl prastos priėmimo.Taip pat naudinga, jei center branduolys yra pagamintas iš daug vario vijų, pagerinti stiprumą ir lankstumą.

9. Svarbu paleisti FM diapazone Expander 12 V ?

Grupė Expander yra skirta paleisti 12 Voltų.Yra prieinama 24 Voltų Juosta didinimo priemonės, taip pat dauguma 24 Voltų transporto priemonės turi 24 Volt-12 Volt konverteris paleisti stereo sistemos.

10. Ar galiu naudoti daugiau nei viena Juosta Expander kartu varžosi man visą dažnių diapazoną ?

Nėra.Tai lems prasta priėmimo.

Žymos: fm japonija, 7 colių automobilių stebėti, pogalvių monitorius, audi bezel, dangtelis tnt, navi rav4, japonų radijas, stebėti rav4, ford kuga akių, 4matic lipdukas

Automobilio markė "Nissan" Automobilių
Elemento Tipas Automobilių Monitoriai
Prekės Pavadinimas RINSON
Modelio Pavadinimas NIS-18A

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai