Marmuro Modelis Stačiakampio Formos Dekoratyvinės Plokštelės Kambarį Darbalaukio Maisto Produktų Laikymo Dėklas Miegamasis Papuošalai Ir Kosmetinės Apdailos Dėžutę

w39841

€13.02

-7.64

€20.66

-36 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Rankų darbo marmuro grūdelių dėklas: Tai ranka-padarė marmuro spausdinti tualetinis staliukas sudaro marmuro, spausdinta PU odos dėklą, kuris yra lengvesni ir patvaresni nei tradicinės marmuro plokštelės kvepalai dėklas.

2、Multi-funkcija marmuro dėklas-Tai stilinga ir praktiška marmuro spausdinti dekoratyvinis dėklas gali būti naudojamas kaip papuošalų dėklas, kvepalai dėklas, makiažas dėklas, smulkūs papuošalai dėklas, raktų dėklas ir net kavos dėklas.

3、Išskirtinį informacija: Šis marmuro spausdinti su neslidžia vilnos apačios, kad nebūtų dėklas nuo slydimo arba apsaugoti savo baldus, prekystalius ir stalą nuo įbrėžimų.

4、Dydis ir taikymo: mažas dydis: apie 20 * 15 * 4.5 cm/7.87*5.91*1.77 tam, vidutinės: apie 30 * 20 * 4.5 cm/11.81*7.87*1.77 į .Plokštelės gali būti dedamos į vonios praustuvas, svetainė, kavos staliukas, miegamojo tualetinis staliukas ir pan.;

5、puiki dovana: Marmuro spausdinti dekoratyvinę plokštelę, taip pat tinka šeimai ir draugams.Tai puiki gimtadienio dovana, jubiliejaus dovana, Kalėdų dovanos, Naujųjų Metų dovana ir pan.

Aprašymai:

1. Rankų darbo marmuro grūdelių dėklas: Tai ranka-padarė marmuro spausdinti tualetinis staliukas sudaro marmuro, spausdinta PU odos dėklą, kuris yra lengvesni ir patvaresni nei tradicinės marmuro plokštelės kvepalai dėklas.

2. Multi-funkcija marmuro dėklas-Tai stilinga ir praktiška marmuro spausdinti dekoratyvinis dėklas gali būti naudojamas kaip papuošalų dėklas, kvepalai dėklas, makiažas dėklas, smulkūs papuošalai dėklas, raktų dėklas ir net kavos dėklas.

3. Restorano informacija: Šis marmuro spausdinti su neslidžia vilnos apačios, kad nebūtų dėklas nuo slydimo arba apsaugoti savo baldus, prekystalius ir stalą nuo įbrėžimų.

4. Dydis ir taikymo: mažas dydis: apie 20 * 15 * 4.5 cm/7.87*5.91*1.77 tam, vidutinės: apie 30 * 20 * 4.5 cm/11.81*7.87*1.77 į .Plokštelės gali būti dedamos į vonios praustuvas, svetainė, kavos staliukas, miegamojo tualetinis staliukas ir pan.;

5. Puiki dovana: Marmuro spausdinti dekoratyvinę plokštelę, taip pat tinka šeimai ir draugams.Tai puiki gimtadienio dovana, jubiliejaus dovana, Kalėdų dovanos, Naujųjų Metų dovana ir pan.

Savybės:

1. Išskirtinį marmurinė modelį su aukso intarpais ant rankenos ir sienų.

2. Apačioje yra pritvirtintas su flanelė, kuris yra neslidus, siekiant apsaugoti stalo.

3. Sudėtyje yra vaisių pyragai, saugoti, kosmetikos, namų apyvokos smulkių daiktų, ir kt.;

Techniniai duomenys:

Kategorija: Desktop Storage Box

Medžiaga: mediena ir derva

Pareigos: apdailos

Procesas: mediena bei dervos sujungimas; paviršiaus dažymas

Sandėliavimo scena: Taikoma tyrimas, stalas, miegamojo, valgomojo, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, vonios kambarys ir virtuvė.

Taikymo sritis: Tinkamas kosmetikos, mobilieji telefonai, ausinių laidai/laidai, įvairenybės, nuotolinio valdymo pultelių ir medicina.

Spalvos: balta; juoda

Pakavimo Sąrašas:

1 * Laikymo Dėklas

Žymos: dekoro veidrodis dėklas, maisto dėklas, protingas dėklas, electr motoroleris, dėklas dekoratyvinė vaza, violetinis marmuras puošimas, makiažas organų, dekoro dėklas, vyrų papuošalai dėklas, ika saugojimas

Modelio Numeris laikymo dėklas
Stilius Europa
Naudoti Maisto
Medžiaga Mediena
Funkcija Eco-Friendly

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai