Šuo Vandens Butelis, Maisto Klasės, Nuotėkio Įrodymas, Nešiojamų Šuo, Kelionės, Vandens Dubenėlį Dozatorius, Augintiniai Lauko Gėrimo Butelis, BPA Free

w39871

€6.61

-2.09

€8.70

-24 %

Nauja prekė

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!!!Mes Paramos Lašas-pristatymas,prašome susisiekti su mumis ir mes pateikti savo geriausias paslaugas!

Dydžiai

"Dydis 9*9*14CM paspaudus vandens talpa 520ML virdulys naudoja medžiagos charakteristikas, kad minkšto silikono gabalas, kad yra paprastai dekoratyvinė dalis ir turi būti įjungtas į vandens dubenėlį, kai reikia, Tuo pačiu metu, fiksavimo sudedamoji dalis, gali užtikrinti, kad vandens butelio įstaiga gali būti užrakintas ir negali būti sausas, ar ne užrakinta; Funkcijos: 1 formos kitet, tegul žmonės blizgesį; 2, išspręsti problemą dėl per didelio vežimo apimtis ir didelį krovinių vežimo tarifas; spręsti problemą, naminių gyvūnėlių savininkams, vežančių per didelių nepatogumų; 3, išspręsta problema, kad vanduo gali būti atskirtas ir perdirbamų;"

Pardavimo Taškas

1. Vandens srautas, kai paspaudus, kuris yra patogus pašarų jūsų šuo, vandens lauko. 2. Su didelės talpos-520ml, ji gali patenkinti labiausiai poreikius), vandens gyvūnėlių. 3. Šis virdulys, pasinaudoja funkciją medžiagos, todėl dekoratyvinių dalyvauti įprasta ir tapti vandens dubuo, po to pasuko aukštyn, kai kuriems. 4. Sukurta su užrakto dalis, ji negali pažadėti, vandens butelį, ne nuotėkio, kai užrakintas, ir kai atrakinta, vanduo gali laisvai išeiti. 5. Išvaizda yra naujų ir skirtingų, kuri gali būti patraukli.Mažas dydis išsprendžia problemą, kad augintinio savininkas nėra patogu nešiotis kartu.

Žymos: šuo nešiojamų vandens, pet bottl, šuo vandens bottl, šuo moliūgas, butelis katė, pet feeder, šuo bottl, pet vandens, butelis gyvūnų, pet butelis

Elemento Tipas Vandens Butelių
Taikoma Šuns Veislė Universalus
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šunys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai