Multi-Funkcija Mini Automobilių Avarinis Įrankis

w40074

€5.00

Nauja prekė

Svarbu & Reikalinga Automobilio Pabėgti Įrankis

Veikia Kaip Palaima Gyvenimo Metu Ekstremaliųjų Situacijų Arba Avarijų

Automobilį pagalbos priemonė yra specialiai sukurta už skubios pagalbos pavojingą situaciją.Apskritai, yra dviejų pagrindinių funkcijų, kurios šių puikių automobilių pabėgti įrankiai yra naudingi – vieno pjovimo diržo ir kitų nesilaikantiems nuo šoninio lango.

Jie yra kompaktiško dydžio, todėl gali būti lengvai saugomi daiktadėžė ir gali būti laikomas transporto priemonėje.

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės automobilių multi-funkcija skubios pagalbos įrankis yra pagamintas iš patvaraus ABS+SKH-51 Medžiagą.

Ji turi tiek aštrus skustuvas saugos diržų cutter ir lango jungiklis automobilio už tinkamą saugos ir saugumo avariniu atveju arba nelaimingo atsitikimo.

Nustumti elementą ant stiklo, ji bus šuolis iš vientiso plieno, labai galinga magija, šaudymo pin, gali išeiti į langą per 0.05 sekundes, lengviau saugos diržų cutter, kai skubios pagalbos atveju.

Mini dydžio dizainas su keychain , lengvas lengviau atlikti bet kur, kur jums eiti, kiekvieną akimirką gali suteikti saugumo jausmą.

Ergonomiškai suprojektuoti, sudėtingas ir praktiška, sutaupyti daug vietos.

Mados dizaino, prabangus dovanų pakavimas, gali būti naudojamas kaip dovana šeimoms ir draugams.\ Techniniai duomenys: Dydis: 0.8 * 1.2 * 3.3 cm.Svoris: 45g.Spalva: Mėlyna / Juoda / Raudona.Komplektą Sudaro:

Pasirinkti Savo Ryšulio...Paketo A: Pirkti Tik 1(Be Nuolaidų).Paketas B: Pirkti 2 Vnt. (Papildomai Sutaupyti $9).Pakuotės C : Pirkti 3 Vienetų(Už Papildomą Išsaugoti $16). Pastabos: Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

Žymos: "keychain" multitool, rogės, sniegas, dailidės plaktukas, thor hammer, odos wuta, advokato biuras, daugiafunkcis įrankis, multitul, outillage, paslaugos rankiniai įrankiai

Prekės Pavadinimas Zimir
Plaktuko Tipas Saugos Plaktukas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Santechnikos darbai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai