Nauja
Naujas 4 padėklai/daug C D Curl sintetinių audinių blakstienų pratęsimo aukštos kokybės profesionalią atskirų netikrų blakstienų grožio, makiažo priemonė

Naujas 4 padėklai/daug C D Curl sintetinių audinių blakstienų pratęsimo aukštos kokybės profesionalią atskirų netikrų blakstienų grožio, makiažo priemonė

w40240

€9.28

-3.97

€13.25

-29 %

Nauja prekė

1 Lot=4trays

Specifikacijos : 12rows./padėklas

Medžiagos :šilko Korėja

Curl :C/D

Ilgis :8/9/10/11/12/13/14/15

Paties ilgio vienoje plokštelės

Storis :0.03/0.05/0.07/0.10/0.15

Pastaba:

1. Dėl skirtingų gaminti partijomis,gali būti nuokrypis 0,2-0,5 CM prekėms.

2. Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane,apšvietimo,fono ir t.t.Tačiau,jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos,prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinimo ar refound yra įmanoma.

Mes priimame alipay čia

Garantija ir Garantijos:

1.100% visų pristatytų produktų, kokybiškai ir pagal griežtus patikrinimo prieš išsiuntimą mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę,prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums,jei esate patenkinti

prekes galite užsisakyti,prašome palikti atsiliepimus.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Jeigu jus domina mūsų produktais ar turite klausimų, prašome susisiekti su manimi.Aš darysiu viską, kad paslauga jums.Ačiū!

Žymos: "pasidaryk pats" vaivorykštės siūlai, sulankstomas 30l vandens, elektros kabelių jbl, emblema betmenas auto, "pasidaryk pats" šviesos ledo kubelių, pinigų maišas didelis moters, dashcam 4g android, smiginio taikinys valdyba, en62115 automobilio nuotolinio

Netikrų Blakstienų Grupė Kita
False Eyelashe Ilgis 1 cm-1,5 cm
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Blakstienos Pratęsimo
False Eyelashe Tipas Individualus Blakstienų
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Gamybos procesas Rankų Darbo
Netikrų Blakstienų Medžiaga Sintetinių Plaukų
Prekės Pavadinimas JADECOLIER

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai