BBSET Pilka Balta Marmuro Spausdinimo Dušo Užuolaidos Akmens Splash Abstrakčiai Rašalo Spausdinimo Vonios kambarys Dekoro Vandeniui Rideau De Dušą

w40262

€11.57

-10.68

€22.25

-48 %

Nauja prekė

【IŠSKIRTINĮ FUNKCIJŲ】: Marmuro dušo užuolaidos yra atsparus vandeniui .Tai patvirtino skaitmeninės spaudos technologijos, pilka balti akmenys tekstūros dizainas, todėl jūsų vonios kambarys būtų šviesesnis.Unikali.Įdomus.

【KELIS TIKSLAIS】: dušo užuolaidos gali ne tik naudoti kaip dušo užuolaidų, bet taip pat naudoti kaip blackout audiniai, lango užuolaidos, pasiskirstymo fone - naudoti namuose, bute, namu, viešbutis, kemperis, RV, kolegijos bendrabučio kambarį mokyklos dušas, sporto klubas, sporto salė ir visur kitur.

【AUKŠTOS KOKYBĖS AUDINIAI, ekologiškos】: Mūsų dušo užuolaidos yra pagamintas iš meistriškai parinktas ir kruopščiai išbandyti poliesterio audinio, Ne PVC, Ne plastiko, Ne peva, Eco-Friendly, Kreiptis į savo šeimos.Dydis 180 x 180.

【VANDENIUI, LENGVA VALYTI】: priekyje ir gale audinys yra elgiamasi su hidroizoliacija, leiskite vandens granulių likti ant paviršiaus, greitai atstumti ir sausas.Ar po naudojimo, skalbti mašinoje.

【Tarnavimo LAIKĄ,KOKYBĖS GARANTIJA】: Jei turite kokių nors klausimų, nedelsdami susisiekite su mumis.Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau ir užtikrinti, kad jūsų klausimas būtų tinkamai tvarkomi.

Žymos: smėlio spalvos prabangus dušo užuolaidos, aukščio baltos užuolaidos, koridoriaus užuolaidų, natur akmens, dušo užuolaida, vonios uždanga, kaligrafija rašalo akmens, miršta užuolaidos, dušo užuolaidos šokių balta, uždangą gyventi kambarys

Stilius Modernus
modelis Animacinių filmų
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas BBSET
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris Dušo Užuolaidos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai