Nauja
LCD Valdiklio plokštės

LCD Valdiklio plokštės "PASIDARYK pats" Rinkinys VGA (RTD2270L), Vairuotojo LVDS Keitiklis, - savo Ruožtu LCD 1600X1200 LTM15C166 Stebėti

w40343

€11.50

-2.52

€14.02

-17 %

Nauja prekė

LCD Valdiklio plokštės Rinkinys (RTD2270L) su Vairuotoju, Keitiklio LVDS -- paversti savo į LCD Monitorius

Tai yra puikus rinkinys, lengvai reassembling LCD valdiklis rinkinys, kuris yra naudojamas ruožtu pagimdė nešiojamas LCD panelė į desktop/PC monitoriaus.Tai bus staigmena, kad savo plikomis LCD bus gerai panaudoti, ir nebėra atliekos."Plug&play rinkinys, nereikia lituoti.

Šis rinkinys yra lcd LTM15C166 tik, įsitikinkite, kad jūsų lcd modelio numeris yra toks pat, prieš pateikiant užsakymą.Jei jūsų lcd yra įvairių vieną, atminkite, susisiekite su mumis, lcd, modelio numerį pasiūlymą.

Lcd valdiklis valdybos dydis yra mažas ir kompaktiškas -- 30mmX110mm .

Būtini Reikmenys, tekinimo LCD darbalaukio ekranas: LCD Valdiklio plokštės, Inverter, LVDS laido, Klaviatūros, VGA kabelis, Maitinimo Adapteris .Jei jūs jau padarė VGA kabelis ir maitinimo adapteris (12V,4A), šis rinkinys yra puikus pasirinkimas už jus, dar yra keletas kitų rūšių rinkiniai funkcijos mūsų parduotuvėje, spauskite čia.

Pabandykite ir jūs gausite labai nustebinti!

Tada, jūs ketinate gauti šį rinkinį?

Svarbūs Žingsniai siekiant Apdoroti jūsų užsakymą su šio rinkinio:

1 veiksmas: patikrinkite jo modelio numerį savo LCD pirmas. (Paprastai, model no.galima rasti lipdukas ant nugaros, LCD skydelis.Jei reikia, ardyti plastiko lukštais, ir jums bus rasti lipdukas) .Jei nesate tikri, apie modelį, numerį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus pagalbos.

2 veiksmas: patikrinkite, ar jūsų LCD modelio numeris yra mūsų sąraše (sąrašo pabaigoje-aprašas) , jei jūsų LCD modelio numeris yra mūsų sąraše, prašome pasiūlymą prekę ir už ją sumokėti, ir atminkite, kad palikti mums savo LCD, modelio numerį.

Jei nesate tikri, ar šis rinkinys tinka jūsų LCD, ar ne, prašome pateikti mums jūsų LCD modelis no.by atsiųskite mums ebay pranešimą prieš siūlymą šią prekę, taip, kad mes galime patarti teisę rinkinys, skirtas savo LCD .Mes suteikiame jums atsakyti kuo greičiau , ir tada jūs galite įdėti tvarka, ir mokėti už jį.

Žingsnis 3: Mes išsiųsti paketą per HongKong Post kaip galima greičiau po to, išvalytas mokėjimą. (Jei norite, express pristatymas, prašome susisiekti su mumis mokėti papildomus laivybos kaina iki mokėjimo.) Laukia paketą.

Mes parašyti atitinkamą programą į lcd valdiklio plokštės atitiktų jūsų LCD, todėl šis rinkinys bus rungtynės prieš vieną labai konkrečią LCD Skydelio ir kitiems, kad turi lygiai tą pačią specifikaciją.Tačiau programuotojas gali padėti dėl įvairių Lcd, tai yra, pakeisti firmware LCD valdiklio plokštės patys.Reikia žinoti, kad įvairių LVDS kabeliai ir Inverterių, reikės suderinti įvairių Lcd.

Dėmesio:

1. Įsitikinkite, kad jūsų LCD yra gerai prieš siūlymą šią prekę, jums bus atsakingas už nesuderinamumo.

2. Jei jums rūpimus daug apie rezoliuciją, kuria, prašome apsvarstyti prieš siūlymą!

3. Mes stengiamės parengti teisės rinkinys, skirtas jums, pavyzdžiui, rašyti atitinkamą programą į valdiklio plokštės, pasirenkant tinkamas LVDS laido ir tinkamas keitiklio.Tačiau, nes mes neturime LCD tiksliai taip, kaip tavo ranka, mes galime tik bandymas valdiklis su savo LCD.Jūsų, jums reikia išbandyti save ir patikrinti, ar ji gerai veikia ar ne.Kaip jūs žinote, yra tiek daug Lcd su daug veislių rinkoje, kartais mes negalime pažadėti, tikslų suderinamumas.Prašome apsvarstyti prieš tai, iki varžytinių!Tačiau, mes įgijome daug sėkmės rengiant rinkinį, skirtą mūsų klientams realią parduotuvę.Taigi, kodėl gi ne bandyti gauti staigmena!

4. Jei jums nėra specializuotos elektronikos ar abejonių, veikti, susisiekite su mumis instrukcija, kaip mes negalime atsakingas už klaidinga operacija.

5. Baigęs prijungti, nereikia skubėti lėčiau!Pirma, naudoti kelių metrų patikrinti, ar GND LCD sujungtas su GND duomenų valdytojo valdyba.Jei ne, prašome patikrinti ryšys dar kartą.Jei taip, prašome patikrinti, ar nėra trumpo jungimo tarp raudonų laidų ir juoda laidus LVDS laido.Jei yra trumpas sujungimas, tai reiškia priešingą ryšį ar kitas klaidas.Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus."PASIDARYK pats" reikia tam tikrų profesinių žinių, prašome imtis atsakomybės, rizikos.Ne metalo kontaktas leidžiamas, kai maitinimui, dėl valdiklio plokštės, kitaip trumpasis jungimas gali įvykti, kurios gali sukelti nebuvimu valdiklio plokštės.

Sėkmingas Pavyzdys (radicalboy_fr -- prancūzijos draugo Projektas ):

Mokymas, prijunkite duomenų valdytojas, valdybos LCD:

1. Išvežame senas keitiklio ir senas LVDS laido nuo LCD.

2. Prijunkite naują keitiklio ir LVDS kabelį prie savo LCD.

3. Prisijungti valdiklio plokštės su PC VGA kabelis.

4. Įėjimo galia 12V,4A.

Paketą Sudaro: 1 X LCD Valdiklis Valdybos LTM15C166 1 X 5 klavišai Klaviatūra, 1 X LVDS laido ir kelių kitų būtinų kabelių šis rinkinys

Sveiki atvykę į tinkinti savo rinkinį!

Mes norime būti laimingas su mūsų produktais.Ir jūsų patenkinamas mums yra labai svarbus.

Susisiekite su mumis, jei yra kokių nors problemų ir mums bus padaryti viską, kad fix it out.Čia yra mūsų klaidingai & nepatenkintas prekes politikos.

-- 1. Mes priimame grįžta pakeisti arba grąžinti pinigus per 5 dienas po gavimo punktas (- ai).Daiktai TURI būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista.

-- 2. Mes NE grąžinti grįžti laivybos mokestis.Grąžinamosios išmokos bus pradinį kainos, sumokėtos, ir bus išduodama per 7 darbo dienas nuo paraiškos gavimo dienos grąžinti.

Žymos: cool ledo, web kamera 1600x1200, kietas pro, cook indų, vairuotojo lcd monitorius, phenom ii x4, monitorius led 1600 x 900, 25 pin lcd, lcd valdiklio plokštės komplektas nešiojamas ekranas, stebėti 1980 x 1200

Komplektacija 1600x1200
Prekės Pavadinimas COOERQI
Kamera Įrengta No
Modelio Numeris LTM15C166
Suderinamumas Kita
Valstybės Surinkimo Beveik Pasirengę

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai