Veido Veido Garlaivis Deep Cleanser Profesionali Veido Garlaivis Drėkintuvas Drėkina Odą Namus, Pirtis, SPA Moterų Odos Priežiūros Priemonė

w40385

€48.36

-28.41

€76.77

-37 %

Nauja prekė

Veido Veido Garlaivis Deep Cleanser Profesionali Veido Garlaivis Drėkintuvas Drėkina Odą Namus, Pirtis, SPA Moterų Odos Priežiūros Priemonė

Karšto Rūko Veido Garlaivis mano advanced PTC keramikos kaitinimo ele,ent, kad vaporize švaraus vandens ir gaminti matomai stiprus garas iš karto.Toks didelis ir nukreipti micro-fine, garų vandens prasiskverbti giliai į visus odos sluoksnius.Tai veiksmingas būdas minkština odelės, unclogs poras ir pagerina maistinių medžiagų absorbcijos.

Veido Garlaivis Funkcijų

1. NANO-JONINĖS GARŲ SKVERBIMOSI, Palyginti su įprastomis garo.Nano-joninės garai gali prasiskverbti į odą lengviau.Jis yra veiksmingas būdas drėkina veido odą, sumažinti sausumo ir pateikti savo odos rami, švelni ir lygi būklės.

2. ODOS VALYMO FUNKCIJA drungno ir švelnus, temperatūra ateamer gali unclog poras, pašalinti nešvarumus, alyvos, keratino ir užsiliko makiažą.Po tam tikro laiko naudojimo, simptomai, inkštirų, riebalų granulių ir spuogai gali būti atleidžiamas gerokai.

3. GREITAS DRĖGMĖS PAPILDYMO, Kad garlaivis gali sukurti visą varomas garo pagal 50 Sekundžių, kurie drėgmės papildymo efektyviau.

4. STILINGAS DIZAINAS, mados dizainas gali papildyti jūsų vonios, makiažo staliukas, ir persirengimo srityje lengvai.Aukštos kokybės dovana draugams.

Neapmuitinama 5-Gabalas Blackhead Extractor Rinkinys

Lengva Naudoti

KOMPLEKTĄ SUDARO:

1 x Veido garlaivis 1 x Vartotojo Vadovas 1 x 5-Gabalas Blackhead Extractor Rinkinys

Žymos: geležies garlaivis, oro brush, švarios veido, veido garlaivis, tornadas, nano rūkas purkštuvas, garų viryklė, atmosfera difuzorius, veido garlaivis, korsetas riebalų vyras

Tipas veido garlaivis
Galia 280W
Prekių Kokybės Sertifikavimo ce
Modelio Numeris B03
Prekės Pavadinimas Queenwill
Vardinis dažnis 60Hz
Vardinė Įtampa AC 110-120V
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai