Nauja
Kinų Žolelių Medicinos Sveikatos Fizioterapijos Vaškas Purvo,Purvo Moxibustion Vulkaninio Purvo Masažas Atsipalaiduoti Grožio Salonas, Skirtas Daugkartinio Naudojimo

Kinų Žolelių Medicinos Sveikatos Fizioterapijos Vaškas Purvo,Purvo Moxibustion Vulkaninio Purvo Masažas Atsipalaiduoti Grožio Salonas, Skirtas Daugkartinio Naudojimo

w40612

€10.83

Nauja prekė

Kinų medicina moxibustion yra paremta aktuali terapija su vulkaninės energijos purvo, gipso matricos konfigūracija yra pagamintas iš natūralių uolienų ugnikalnio energijos purvo šilumos spinduliuotės poveikio, specialūs skverbtis Kinų žolinis vaistas ir toli infraraudonųjų spindulių transderminis sugėrimo technologija .Kinų medicina moxibustion yra labai lankstus, gali būti susiję su bet kokia kūno dalis, geras poveikis, greitas, su kraujo apytaką, anti-uždegiminių, Qufeng sausinimo kelis efektus, saugos, jokio šalutinio poveikio ant odos, problemos sprendimas.

Taikymo moxibustion į juosmens disko herniation/minkštųjų audinių sužalojimas/moterų reprodukcinės sistemos ir kt.

Naudojimas

1.Imtis atitinkamų produktų

2.Maždaug įkaista iki 40 laipsnių

3.Atmintinė 1 minutę su karštu rankšluosčiu, ne naudoti, dalys

4.Uždenkite rankšluosčiu už 30-40 minučių

5.Dangos kabintis filmas

6.Vienodai taikyti, storis apie 1-2cm

7.Reguliariai pašalinami žemyn

8.Atgal į dėžutę ir gali būti pakartotinai naudojamas daugiau nei 5 kartus

Atsargumo priemonės

1. Grybų su mikrobangų šildymo, prašome atidaryti dangtį,šildymas apie keturias minutes, kad ištirptų, nėra šilumos per ilgas, kad būtų išvengta įtakos poveikis.

2. Po moxibustion, jei vietos paraudimas, karščiavimas, juoda, prašome nesijaudinkite, kuris yra toksinų, netrukus išnyks.

3. Nugaros, pilvo naudoti, suma gali būti daugiau.Krūtinės naudojimas turėtų būti ne daugiau, suma, jauni žmonės gali būti šiek tiek daugiau laiko, gali būti šiek tiek ilgiau, vyresnio amžiaus žmonėms ir vaikams priešingai.

4. Po purvo moxibustion, naudojimo teritorijos ir aplinkinių bus niežulys, tirpimas, deginimas, dilgčiojimas ir kitų įvairių jausmas yra normalus.

5. Nenaudokite vandens.

6. Moxibustion gali būti naudojamas kelis kartus, bet ne daugiau kaip 10 kartų, daugiau, silpnesnis efektas bus.

Žymos: mi moxibustion, aprūpinti fizioterapijos, madrido tailando masažas, sidabro moxibustion, fizioterapijos prietaisai, masažas, akmenų masažas taju, , , , , antklodė fizioterapijos, adhesivo moxibustion, kūgio moxibustion, vyrai, fizioterapija

Prekės Pavadinimas midijos
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai