6 rinkiniai/ carton Genuines Huawei fiksuotojo belaidžio terminalo huawei f617-50

w40699

€371.39

-45.9

€417.29

-10 %

Nauja prekė

"HUAWEI" F617 NEO 3500 BELAIDŽIO 3G GSM STALINIS TELEFONAS ir INTERNETO MODEMĄ SKAMBUČIŲ CENTRŲ, BIURŲ, NAMŲ, TRANSPORTO priemonių, žemės ŪKIO ir KT.SU "BLUETOOTH", FM RADIJAS, GREITO RINKIMO MYGTUKAI, SIM KORTELĖS LIZDAS, AUSINIŲ LIZDUS.ATRAKINTA.

"Huawei" F617 NEO3500 3G GSM Stalinis Telefonas

Naujos Kartos 3G Ryšio sistemų yra čia, su įmontuotais Bluetooth ir FM radijas.Aptakus ieškote Huawei F617 Neo3500 GSM 3G Interneto Modemas DARBALAUKIO MOBILŲJĮ TELEFONĄ.Atviros visų tinklų, įskaitant 3UK ir kiekvieną GSM ir 3G mobiliojo ryšio tinklų pasaulyje.Šis telefonas naudoja GSM & 3G SIM korteles, pavyzdžiui, mobilųjį telefoną ir veikia panašiai kaip mobilusis telefonas, bet su stalinio telefono išvaizdą.Šis telefonas taip pat gali būti naudojamas kaip 3G Interneto modemą prisijungti savo Asmeninį kompiuterį ir nešiojamąjį kompiuterį prie interneto.Mes suteiksime jums programinę įrangą naudoti interneto ryšį.Susisiekite su mumis po pirkimo programinės įrangos.

Kitas puikus bruožas šį telefoną, kuris išskiria jį iš kitų yra tai, kad jis turi integruotą " Bluetooth ir FM radijo modulius.Galite prijungti savo "Bluetooth" laisvų rankų įranga su šiuo telefonu ir atsakyti į jūsų telefono belaidžiu būdu, ir taip pat klausytis muzikos iš integruotą Radijo per jūsų "Bluetooth" garsiakalbius.

Taip pat su įkraunama baterija, jūs galite atlikti telefonu, su jumis visame kelyje.Siųsti ir gauti SMS tekstinius pranešimus, balso paštą, prisijungti prie interneto ir padaryti iš esmės nieko jūs galite padaryti su mobiliuoju telefonu.Su 5 Speed Dial programuojami Mygtukai, dėl tiesioginio ryšio su užprogramuotais telefono numeriais.

PRAŠOME PERSKAITYTI HUAWEI F617 GSM STALINIS TELEFONAS DUK (DAŽNAI UŽDUODAMI KLAUSIMAI) TOLIAU PRIEŠ JUMS PIRKTI >>>>>

**SVARBI INFORMACIJA**

Jei įdėsite SIM kortelę į telefoną ir jį įjunkite ir tai nėra registrą, tinklo, atlikite šiuos veiksmus, norėdami nustatyti telefoną, registruoti tinklas:

Paspauskite MENIU mygtuką ir pasirinkite Parametrai > Tinklo > Režimą ir iš čia, pasirinkite "AUTOMATINIS", ir tai turėtų išspręsti bet kokią problemą.

N PASTABA: Norėdami įjungti telefoną, jums h a ve paspausti maitinimo mygtuką maždaug 5 sekundes.žr. įjungimo mygtuką žemiau.

Šis telefonas yra aiškus pasirinkimas Skambučių Centrus, namų ir verslo vartotojams, kurie nori sutaupyti pinigų vis sąskaitas.Tradiciniu ausines su phono mic & ausinių kištukai ir taip pat dirba su profesionaliais Plantronics ausinės ir "Bluetooth" ausines.Turi phono ausinių & Mikrofono įvesties pusėje, kaip parodyta nuotraukos aukščiau.Apkrovų funkcijos, pvz., Skambučių-Palaikykite nuspaudę Skambinimo garso išjungimas (kitas asmuo nebus išgirsti, ką jūs sakote), skambučio laukimas (jei jūsų mobiliojo ryšio operatoriaus SIM siūlo paslaugą), ir daug puikių funkcijų.Šis telefonas yra taip pat puikus namų telefono ir mobiliojo ryšio naudojimo.Pažangus dizainas, labai stiprus integruotą anteną.

Puikiai tinka Pagyvenusiems piliečiams, lengva naudoti, su DIDELIAIS klavišą trinkelės ir 6 sparčiojo rinkimo mygtukai tiesioginis greitojo rinkimo užprogramuotais telefono numeriais, pavyzdžiui, Šeimos nariai, Gydytojo, karjera, Vaikai ir pan.Puikiai tinka naudoti namuose sutaupyti pinigų dėl vis didėjančių žemės telefono sąskaitas.Idealiai tinka verslo tikslais taip pat.Idealiai tinka Skambučių Centrus, su mūsų visų naujas GSM Stalinis telefonas, ausines. (Patikrinkite mūsų kiti aukciono skambučių centre laisvų Rankų įranga su šiuo Telefonu. (Mes ne pateikti ausines su šio aukciono) .

Šis telefonas yra lygiai taip pat naudinga kaimo vietovėse ir vietovėse, kur nėra žemės telefonu arba interneto prieigą ir elektros energijos.Mes galime suteikti Saulės Įkrovikliai šį telefoną apie specialų prašymą, jei jūs ketinate jį naudoti vietose, kuriose nėra elektros.Susisiekite su mumis jei jums reikia šio. (Tai bus už papildomą mokestį)

Priimti jį su jumis dirbti ar keliauti, ir priimti jį atgal namo mobiliojo ryšio naudojimo.Idealiai tinka AUTOMOBILIŲ naudojimo.Visa tai su įmontuota įkraunama baterija, kuri mokesčiai, kiekvieną kartą, kai jūs prijunkite jį į elektros tinklą elektros energijos tiekimo.Taip pat naudoti mobiliojo interneto connation, prijungę jį USB kabelį į savo kompiuterį ar nešiojamą KOMPIUTERĮ, ir jūs esate internete judėti.Veikia visuose mobiliojo ryšio tinkluose, nes jis yra atrakintas, prie jokio tinklo, todėl jūs galite naudoti bet kokią SIM kortelę bet kurioje pasaulio vietoje.

Tiesiog pridėkite Užmokesčio, Kaip Jūs Einate SIM arba Sutarties 3G ar GSM SIM priežiūros ir jis yra paruoštas naudoti.Ne konfigūracijos, reikalaujama.Skambinti per GSM tinklą naudojant standartinę SIM / 3G SIM kortelę.Prisijungti prie kitų prietaisų, nors ir "Bluetooth".Klausytis FM radijo.Auto ir Rankinė paieška.

Tekstinių pranešimų rašymas greitai visos DIDELĖS abėcėlės klaviatūrą ir Skaityti žinutę didelis apšviestas LCD ekranas galima Naudoti kaip USB modemą prisijungti prie 3G interneto į savo kompiuterį ar Nešiojamą KOMPIUTERĮ (Windows OS, programinė įranga yra numatyta) Rinkimo numeriai, patogiai, su darbalaukio telefono dideliais mygtukais ir setup greitojo rinkimo klavišus, Kad laisvųjų rankų telefono skambučių per vidinį telefono garsiakalbį arba su mūsų ausinės su mikrofonu (įsigyjamas atskirai) Ieškoti telefonų numerių, skaityti pranešimus ir praleistus skambučius greitai. 6 One-touch "Speed dial" karšti " klavišai ir skirta navigacijos klavišus Ateina su backup daugkartinio įkrovimo baterija.

Žymos: house md plakatas, gpon onu, wcdma fiksuotojo belaidžio terminalo, gpon ont, micromax fiksuotojo belaidžio terminalo, garbė, gpon terminalas, gsm fiksuotojo belaidžio terminalo telefono, lenovo telefono, ląstelių mate

Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Tinklo Tipas Ethernet
Tipas Belaidžio
Rūšis Išorinis
Perdavimo Sparta 10/100 mbps
Pakuotė Taip
Prašymas Desktop
Modelio Numeris F617-50
Prekės Pavadinimas sasadigital
Belaidžio Ryšio Protokolas 802.11 n

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai