Modernus Minimalizmas Paris Tour Eiffel Pastato, Juodos ir Baltos spalvos Medžio New York Tilto Plakatas prie Sienos Meno Dekoras Drobė Spausdinti, Sienų Dekoras

w40806

€1.62

-2.43

€4.05

-60 %

Nauja prekė

Aukštos Raiškos Vaizdą

Vaizdai, mes naudojame, yra atrenkami aukštos raiškos tuos, todėl mes galime užtikrinti, kad spausdinimo galite gauti bus labai geros kokybės.

Aukštos Kokybės Matinis Drobės su Pirmojo Kurso Rašalo

Žiniasklaidos pasirenkame yra viena iš geriausių šioje pramonės šakoje su matiniu paviršiumi.Ekologiška rašalo mes naudojame nonp-prarastas kokybės, taip pat garantija pirmojo lygio kūrinys.

Pasaulinio Lygio Pramonės Mašinos

Su "Epson" Rašaliniai Spausdinimo Mašinos, įranga mes priimti sudaro pirmaujančių Japonijos technologijų šioje pramonės.

Standartinio Dydžio ir Pasiruošę Rėmelį

Dydis teikiame visi yra standartiniai tie šioje pramonės šakoje, kuri reiškia, kad tai bus labai lengva jums pasirinkti tinkamus rėmelius iš bet mažmenininkas.Pavyzdžiui, IKEA ' s Ribba kadrų serija yra tipiškas rėmas tinka šie atspaudai gerai.

Custom Tvarka?Taip/Drop Laivyba?Taip

Mes priimame custome užsakymus.Lašas laivybos užsakymus taip pat labai palankiai.Mes ne pateikti bet kokia reklaminė medžiaga lašas laivybos užsakymus.

Pirmojo Lygio Klientų Aptarnavimas

Jei yra kokių klausimų ar klaidų, apie tai, kad, pls susisiekti su mumis per www.pajudek.lt pranešimą, mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu.Mes bus išsiųsti užsakymus prarado logistikos paslaugų teikėjai, arba sugadinti juos.

Žymos: juoda veidrodis lipdukas, plakatas medis, gėlių mergaitė plakatas, naftos tapyba sienos frameless, nuotraukos portretas, black mirror tv, elegantiškas minimalizmas plakatas, diamond drakonas, niujorko spausdinti, plakato stiliaus minimalizmas

Originalus No
Medžiaga Drobė
Paramos Bazės Drobė
Stilius Modernus
Tipas Drobė Spaudiniai
Rėmelio režimu Frameless Veidrodėliai
Dalykai Kraštovaizdžio
Technics Purškiamojo Dažymo
Vidutinis Aliejus
Rėmas No
Formos Vertikalus Stačiakampis
Modelio Numeris 8007
Forma Vieną

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai