Keyestudio SK6812 5050 40Bits LED Skydas Arduino UNO R3

w41049

€5.84

Nauja prekė

34115371908985779 BBC mcirobit JAV dolerių 35.00 / US $ 25.00 / US $ 7.50 / US $ 4.99 / US $ 8.50 / US $ 8.00 / US $ 7.99 / US $ 6.50 / Įvadas:

keyestudio SK6812 shield yra ypač skirtas Arduino valdytojai.Tiesiog kamino gaubtą ant UNO valdybos naudoti.

40 SK6812 LEDs yra kontroliuojama D13 pin UNO valdyba.Naudojant, jungtis kitų komponentų, moterų antraštes 2.54 mm žingsnio, kontroliuoja UNO valdyba.

SK6812 LED yra protingas kontroliuojamos LED šviesos šaltinis, kuris sujungia valdymo grandinės ir šviesą skleidžiantys grandinės.

Kiekvienas LED formos yra taip pat, kaip ir 5050LED granulių.Kiekvienas elementas yra taškas.Kiekvienas pikselis interjero apima ne tik pažangi skaitmeninės uosto duomenų skląstis ir signalas keičia amplifikacijos ratai grandinės, bet taip pat apima tikslumo vidaus osciliatorius ir 12V nuolatinės srovės programuojamus kontrolės dalis, veiksmingai užtikrinant, labai nuoseklumą pikselių taškas šviesos spalva.

Duomenų perdavimo protokolas naudoja vieną RZ (grįžimo į nulį) ryšio režimas.Po pikselių power-on naujo, DI uosto gauna duomenis iš duomenų valdytojas, pirmasis 24 bitų duomenų išgaunamas pirmą pikselių,ir tada siunčiami į duomenų sklende viduje taškų.Po to, kai buvo stiprinama vidaus formuojant perdirbimo grandinės, likusieji duomenys bus persiųsti į kitą kaskados pikselių taško per DO uosto LED.

Signalas bus sumažintas iki 24 bitų kiekvienam pikselių taškas perdavimo.

Automatinio formavimo ir perdavimo technologija yra priimta pikselių taškų, todėl, kad kaskada skaičių taškų taškų yra ne tik pagal signalo perdavimas, ir tik signalo perdavimo greičio reikalavimą.

LED turi ir privalumų, ir mažai vairavimo įtampa, aplinką tausojančią, energijos taupymo, didelio ryškumo, didelio sklaidos kampas, geros konsistencijos, ilgą gyvenimo trukmę ir kt.

Specifikacijos Vieno LED:

1) Anti-reverse apsaugos grandinės; grįžtamosios galios ryšio nebus pažeisti vidaus IC LED.

2) IC valdymo sistema ir LED taškas šviesos šaltinio naudoti tą patį elektros energijos tiekimo.

3) Valdymo grandinių ir RGB lustas yra integruota į 5050 supakuoti komponentų, sudarančių pilna išorės kontrolės pikselių tašką.

4) Built-in signalo formavimo grandinės; signalų, gautų bet kuriuo pikselių taškas bus signalo formavimo ir tada produkciją, užtikrinti grandinės signalo iškraipymas ne kaupti.

5) Built-in power-on reset grandinės ir įjungimo iš naujo grandinės.

6) Kiekvieno pikselio trijų pirminių spalvų gali pasiekti 256 ryškumo ekranas; pilnas visų spalvų ekranas 16777216 rūšių spalvų; skenavimo dažnis ne mažiau nei 400Hz/s.

7) Serijos kaskada sąsaja, baigti priėmimo ir dekodavimo duomenimis, per signalo linija.

8) Kai perdavimo atstumas tarp bet kurių dviejų savavališkų taškų yra ne daugiau kaip 5 metrai, be jokių papildomų grandinių reikia.

9) Kai atnaujinimo dažnis yra 30 kadrų per sekundę, kaskados skaičius ne mažiau kaip 1024 taškų.

10) Duomenų siuntimo greitį gali pasiekti 800Kbps.

11) spalvų šviesos yra labai nuosekli, ekonomiški.

Privalumai:

1) Built-in IC šviesos granulių yra ryškesni nei bendras šviesos granulių

2) Didelis nuoseklumą RGB lustų viduje visi šviesos Diodai

3) Patikima veiklos built-in diskas SSD

4) Naudoti sunkiai plastikinės pakuotės, užkirsti kelią paspauskite žalą.

Žymos: arduino r3, led pcb plokštė, arduino mega skydas, snes į usb, arduino skydas, arduino, rgbw sk6812, arduino kliūties jutiklis, arduino mega2560, arduino nano

Suderinamas su arduino uno r3
Prekės Pavadinimas keyestudio
Priedų Tipas Pratęsimo Valdyba

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai