2-in-1 Biustas Keltuvai & Juosmens Shaper Reguliuojamas Kablys ir kilpa Užtrauktuku Uždarymo Moterų Shapewear Asmens Sveikatos Priežiūros Petnešos Palaiko N

w41137

€11.06

-7.07

€18.13

-38 %

Nauja prekė

2-in-1 Biustas Keltuvai & Juosmens Shaper Reguliuojamas Kablys ir kilpa Užtrauktuku Uždarymo Moterų Shapewear NShopping Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Ilgesys turi savo tobulą smėlio lakrodžio pav.?Šis 2-in-1 Biustas Keltuvai & Juosmens Žoliapjovės leidžia lengvai prarasti didelis kūno svoris ir lieknas kūno sudėjimas.

2. Vagišiai už Glostantis Kreives.Iš karto klosčių savo pilvą ir formos juosmens, sklandžiai, atspalvių siluetas.Tamprumo skaidulų apkabinti savo nugaros ir šonų pridėtinės juosmens atrama.

3. Padidina Efektyvumą Riebalų Deginimas.Pagreitinti kalorijų deginimo procesą ir apsaugo jūsų raumenis, šiltas.Padidinti jūsų treniruotės & sąsiauris svarų greitai.

4. Smoothens Flabs & Didina Chestline.Viešbutyje yra neslidus kaladėlės, pastatytas į gamybos, jis slepia pagal audinio padriba nepriekaištingai, o akcentuojant savo krūtinės su pagal-liemenėlė dizainas

5. Geriausia Figūra Hugging Tinka Ir Komfortą.Pagamintas iš spandex medžiaga.Patogus, lengvas tampri audinio ir juda su savo kūnu, o atliekant bet kokią veiklą.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: Spandex

Dydis:Biustas Juosmens Ilgis

S:68cm 60cm 53cm

M:72cm 64cm 54cm

L:76cm 68cm 55cm

XL:80cm 72cm 56cm

2XL:84cm 76cm 57cm

3XL:88cm 80cm 58cm

Komplektą Sudaro:

1 x moterų shapewear

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: Molio Skulptūros Įrankis, nugaros atrama, juosmens atrama, spalva shaper, "hyundai" sant ' fe, atgal krūtinė, krūtinės parama, kalėdų ornamentu derva, krūties korektorius, eyedrop

Medžiaga Kita
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Poveikis Kaulų Priežiūra
Prekės Pavadinimas Stiprus-Toyers
Modelio Numeris moterų shapewear
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai