Kovos Raukšlių Akių, Veido Padas Daugkartinio naudojimo Medicininės kokybės Silikono Nematomas Kaklo, Krūtinės Mygtukai Anti-senėjimo Pašalinti Ir užkirsti Kelią Veido Raukšlių

w41430

€7.62

-4.87

€12.49

-38 %

Nauja prekė

Kovos Raukšlių Veido, Krūtinės Padas Daugkartinio naudojimo Medicininės kokybės Silikono Nematomas Krūtinės Mygtukai Anti-senėjimo Pašalinti Ir užkirsti Kelią Krūtinės Raukšlių Funkcijos: pašalina Raukšles Ant Krūtinės Srityje: Mūsų aptakus raukšlių krūtinės mygtukai dizainas yra sukurtas ruožas ir geležies iš raukšles. 100% Medicininės kokybės Silikono: Sklandžiai ir odos draugiškas dizainas yra padarytas pakartotinai naudoja iki 30 kartų. (Kai rūpinamasi Tinkamai) Sumažinti Randus Ir strijas: Ne tik jūs galite sumažinti krūtinę, raukšles, bet taip pat padeda pašalinti nepageidaujamus randus ir strijas.Patvarus: Lanksčią ir dinamišką dizainą, galima pakartotinai naudoti ir plauti.Plaunamas: Po kiekvieno naudojimo jį rekomendavo, jūs suteikiate krūtinės raukšlių padas greitai valiklis su be aliejaus muilas išlaikyti odą švarią ir maksimizuoti savo naudingumo.

Specifikacija: Tipas: Silikono Veido Trinkelėmis Medžiaga: 100% Medicininės kokybės Silikono Spalva: Nude Lytis: Moteris Formuluotė: Pagalvėlės Odos Tipas: Visiems Odos Tipams Problemas: Raukšles/Linijos Tikslinė Sritis: Krūtinė/Akis/Kaktos, Kaip Naudoti: 1. Įsitikinkite, kad jūsų krūtinės srityje yra kruopščiai švarus, sausas ir be drėkinančių, apsaugos nuo saulės ir pan.Prakaitavimas gali trikdyti sukibimo procesą. 2. Vieta silikono padėklas, ant krūtinės srityje ne mažiau kaip vieną valandą per dieną ar naktį. 3. Kai baigsite, pašalinti silikono padas lėtai judesiu į viršų.Plauti trinkelėmis, naudodami švelnų muilą be drėkinančių, odą minkštinantys ar aliejų. 4. Leiskite IŠDŽIŪTI į švarią vietą.Nenaudokite jokio rankšluostį. 5. Kai jis/s, sausi, vieta silikono padas atgal ant plastiko lakšto, siekiant apsaugoti jos lipnios.Pastaba: nenaudokite ant sudirgusios, supjaustyti, subraižyti ar sudegintos odos.Pakuotė: Silikono Padėklas (kaip jūs pasirinko)

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Aš esu resealer,norėčiau pirkti daug 2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai, be sąskaitos faktūros arba bet kokią informaciją apie mūsų įmonę.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!

4.Grąžinimas:

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

5.Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis .Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

Žymos: kovos raukšlių akių, veido padas, už kaklo kaukė, krūtinės kaukė, kaklo juosta, kovos raukšlių veido padas, stabdžių bauda, akių kaukė daugkartinio naudojimo, liftas kaklo, kovos raukšlių pleistras, kaklo silicio

Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Elemento Tipas Šepetys
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai