3D Stiklo Mi9 Baterijos Dangtelio Atveju Atsarginės Dalys Xiaomi 9 Mi9 Mi 9 Baterijos, Galinio Dangtelio Duris Telefono Būsto Atveju Nemokamas Pristatymas

w41785

€16.36

-2.44

€18.80

-12 %

Nauja prekė

Realias nuotraukas, sandėlyje, instand pristatymo.Su Nekilnojamojo Sekimo Numerį, galite patikrinti savo pacakge.Prašome patvirtinti, kad jūs galite pakeisti jį prieš užsakymą.Profesinės QC prieš pristatyti ir puikus paketą, todėl jūs galite jaustis patogiai, įsigyti ir naudoti Pakuotė: 1 X X X X X X X X X X iaomi Mi9 Mi 9 Originalo Stiklo Baterijos Dangtelio Atveju burbulas maišelį.

www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas! 1. Originalus produktas nuotraukos yra teikiamos klientams. 2. Paketas gali būti pateikiami kaip DOVANA, ir teigė, mažesnės vertės už jus . 3. Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas. 1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę ir tikslų adresą, įskaitant savo Butą Nr. Gatvė, Miesto, Regiono ir Šalies. 2. Nes kampas ir šviesos, nekilnojamojo daikto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.prašome suprasti, ačiū! 1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti. 2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus!

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokio ryšio su mumis, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Žymos: clanche xiaomi durų, atgal diržas, oficialus xiaomi, mi9 xiaomi, apima xiaomi mi 9se, atveju mi9 xiaomi, torubia xiaomi mi9 baterija, baterija atveju mi9, lėšų mi 9, micky xiaomi mi 9t

su fotoaparato objektyvo dangtelis No
Funkcijos Pakeisti savo skaldytų korpusas baterijos dangtelis
Prekės Pavadinimas ZUCZUG
Modelio Numeris Už Xiaomi Mi9 9 Mi
Savybės Mobiliųjų Telefonų Padengti
Suderinamos Prekės Xiaomi
Medžiaga Grūdintojo stiklo
Dizainas BARAS
Suderinamas su Už Xiaomi Mi9 9 Mi
Su Garsumo Mygtuką No
spalva Violetinė Juoda Mėlyna Skaidri
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Su Įjungimo Mygtuką No
Kokybė Originalus ir Naujas
Tipas Byla

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai