Balansas Automobilių Katė Žaislas Masažuoklis Sūpynės Žaisti Žaislai Funny Cat Interaktyvaus Dėlionės, Žaislų, Naminių Reikmenys

w41883

€3.15

-1.49

€4.64

-32 %

Nauja prekė

Aprašymas:

1.Kai produktas yra pastatytas, jis gali mostas pirmyn ir atgal, siekiant pritraukti kačių žaisti.Žaislas gali būti perkelta į kačių, arba ji gali būti perkelti automatiškai jėga, pasukant.

2.Kai produktas yra dedamas horizontaliai, žaislas sukasi kaip patefonu, pritraukti katės susidomėjimą žaisti.

3.Yra interaktyvi katė kamuolys sukurta viršuje produktas, kuris gali būti stipriai ir atgal, arba sukasi pati, pritraukti katės dėmesį ir susidomėjimą.

4.Šis produktas yra pagamintas iš aplinkai draugiškų ir sveiko maisto kokybės ABS medžiaga, kuri yra stipri, dėvėti, atsparus ir patvarus.Jis gali būti naudojamas kelis katės tuo pačiu metu, kurios gali veiksmingai pagerinti žvalgybos kačių, o jie yra mokytis, kaip žaisti .

5.Katės gali bendrauti su žaislais atskirai arba būti kartu su jų savininkais.Šis žaislas ir interaktyvi katė kamuolys gali judėti pirmyn ir atgal pareikšti smagu, kad katės, taip, kad katės nebus pažeisti baldų ar drabužių nebėra.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Balansas automobilių katė žaislas

Medžiaga: maisto kokybės ABS

Produkto svoris: 200g

Dydis: 24*5.7*6.3 cm

Spalva: juoda ir balta

Kreiptis: katė

Pakuotė:

Balansas automobilių katė žaislas*1

Pastabos:

Dėl to šis produktas bus stipriai pritraukti kačių žaisti, todėl mes rekomenduojame, kad jos geriau kačių žaisti tik 20-30 minučių kiekvieną kartą.Ilgą laiką žaisti bus peržengia katės fizinę jėgą.

Žymos: mažylis pet žaisti, kramtyti, megzti naminių gyvūnų žaislai, kačių žaislas, katė sauso maisto, katė žaislas, ryšiai augintiniai, katė dėlionės, funny cat tinka, didelis kačių žaidimų, šuns žaislas

Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
spalva Kaip rodo
Paramos Didmeninė/Mažmeninė Prekyba Parama Greitas Pristatymas
Kokybė Aukštos Kokybės
Funkcija Patvarus
Žaislai Tipas Kamuoliai
Taikomos Katė
Medžiaga Maisto kokybės ABS
Kiekis 1PCS
Produkto Svoris 200g
Produkto pavadinimas Balansas automobilių katė žaislas
Paramos Dropshipping Paramos Epacket
Tipas Kačių Žaislai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai