Toketorism Ovalo formos Saulės akiniai Skaidrūs Rėmeliai Moterų Akiniai Derliaus Atspalvių Akiniai nuo saulės

w42048

€6.53

-1.62

€8.15

-19 %

Nauja prekė

Dėkojame, kad pasirinkote šį pora stiklų , originalus aišku kontaktiniai lęšiai gali būti pašalintas , Jei jums patinka šis kadras, bet reikia poros recepto, trumparegis arba skaitymo akiniai ,mes galime suteikti šią paslaugą .

Kaip užsakyti pora recepto akiniai ? 1. Parinkimas, akinių rėmeliai Pasirinkti rėmelį, kurį norite įsigyti, ir įtraukti ją į krepšelį. 2. Siųsti receptą Palikti mums komentaruose arba siųsti pranešimus į klientų aptarnavimo pateikti savo receptą. 3. Pasirinkimas: akiniai, kontaktiniai lęšiai Pasirinkti tinkamą objektyvą pagal jūsų receptą, ir pridėti jį į krepšelį.jei nesate tikri , prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo. 4. Mokėjimo Mokėti už jūsų rėmeliai ir lęšiai kartu .

Prašome siųsti savo receptą, kaip nurodyta toliau: (šie duomenys tik nuoroda) R(OD) sph -3.00 /cyl -0.50 *ašis 60 L(OS) sph -2.00 /cyl -1.25 *ašis 120 PD: 64 (R 32 / L 32)

Žymos: sidabro rankogalių rose, shen gyvenimo paskambina, kariai giro meno, shengjima striukė, sidabro išlajų, trigubo širdies kilimas, spidermane juoda, tiamo kolekcija, sidabro taurė stiklo

Lęšių Optinės Požymis UV400
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Akiniai Tipas Akiniai nuo saulės
Modelio Numeris 63089
Elemento Tipas Akiniai
Prekės Pavadinimas Toketorism
Rėmelio Plotis 150 mm
Lytis MOTERIS
Stilius Ovalo formos
Lęšio Aukštis 38 mm
Lęšių Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Rėmas Medžiaga Plastikiniai
Lęšio Plotis 53 mm
Tinka veido formą Ilgas veidas , kvadratinė veido ovalo formos veidas
Objektyvai NUO UVA, UVB UV400

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai