Nemokamas Pristatymas Automobilio SĖDYNIŲ PORANKIAI Honda Civic Sutarimu Juoda Spalva, Automobilių Aksesuarai, Auto Dalys Center " Konsolės Lauke Porankis

w42352

€36.89

-6.51

€43.40

-14 %

Nauja prekė

Pastaba: Atkreipkite dėmesį, kad jums reikia gręžimo automobilyje įdiegti porankiai.Tai Universali atrama.Prašome atkreipti dėmesį, nurodyto pločio ir aukščio porankiai ir plotis važiuoklės.Tai patikrinti prieš perkant, atstumas tarp sėdynės ir plotis centras tunelį.Tai aukštos kokybės reguliuojamas automobilių porankiu, su integruotu konsolės skyrius, tai universali transporto priemonė aksesuaras konsolės kamera leidžia jums išsaugoti maži asmeniniai daiktai, pavyzdžiui, raktai, vairuotojo pažymėjimas, monetos ir pan.už saugojimą.Per reguliuojamo pagrindo tai porankiai gali būti sumontuoti beveik bet kokia transporto priemonė, greitai ir lengvai tiesiai į jūsų konsolė arba centre tunelį.

Pristatymas Info:

Nuotraukos yra 100% tiesa produktus.Tačiau dėl skirtingų šviesos ir ekrano nustatymas.Taigi, nedideli spalvų skirtumas gal egzistavo.

Nemokamas pristatymas elementą mes laivas, kurį Kinija Paštu, Oro Paštu.Jūs gausite, kad jis apie 18-30 dienų.Dėl griežtos tvarkos muitinės formalumus,ji bus atidėtas, apie 30-60 dienų.Pls, nereikia pirkti ji jei negalite priimti.

Jei norite, laivas greitai,tokios, kaip DHL\ "FEDEX" \TNT...pls susisiekti su mumis prieš užsakymą,Mes galime pasirinkti geriausią pristatymas jums.

Importo Muitai: Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Mes pareiškiame, užsakymo vertė bus mažesnė 30usd, kad stengiamės išvengti muitinės mokestį.

Grąžinimo Politika: rašykite mums 3 dienas, jei jūs nepatenkinti produktų ar yra žalos atlyginimo transporto.Bet jūs turite atsiųsti mums nuotraukas iš jų tai įrodyti.Jeigu jūs norite grąžinti prekes,prašome laikyti juos pačios būklės, kokios jis buvo išsiųstas.Mes grąžinsime jūsų užsakymo apmokėjimą, kai mes jį gavo,tačiau grąžinamosios išmokos suma neapima laivybos kaina.

Teigiamų Atsiliepimų: Prašome pateikti mums 5 žvaigždžių, kai jūs gaunate užsakymą.Jei turite kokių nors problemų dėl elementą, kurį jūs turite,pls susisiekti su mumis ,mes jums išspręsti visas problemas už jus.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti bet kokią problemą.

Žymos: finansų honda civic, Porankiai dėžutę, honda civic 2011 vites, honda accord linijinės, honda accord, porankiai civic, honda civic 8 gen europa, ep3, "chrome" priekinis, porankiai touran

Medžiagos Tipas PU odos
Elemento Aukštis 39cm
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 25cm
Specialios Funkcijos Reguliuojamas
Prekės Svoris 1.6kg
Elemento Plotis 14cm
Elemento Tipas Porankiai
Modelio Pavadinimas Honda civic accord
Prekės Pavadinimas VVTKK

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai